Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gyömbéres csirkecomb recept

Gyömbéres csirkecomb recept

A Gyömbéres csirkecomb hozzávalói:
8 csirkecomb
6 ek szójaszósz
8 ek száraz sherry(vagy más száraz bor)
5 ek méz
1 ek reszelt gyömbér
1 ek zúzott fokhagyma


A Gyömbéres csirkecomb elkészítési módja:
A szójaszószból,mézből,borból,gyömbérből és a fokhagymából elkészítjük a páclevet. A megmosott,megszárított csirkecombokat a páclébe forgatjuk,és szobahőmérsékleten legalább 1 órát állni hagyjuk. Utána kiszedjük őket a pácléből,lecsepegtetjük,és 20-25 perc alatt,néha megforgatva, roston megsütjük a maradék páclével meglocsolva,salátával,bagettel,kínáljuk.

Nyári estéken,kinn a szabadba szoktam elkészíteni,baráti társaságban.


Kategória: Húsételek receptjei


A gyömbéres csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook