Tepsis krumpli recept


kb 2 kiló burgonya
olaj
pirospaprika
só
pici vegeta
bors
fokhagyma
ízlés szerint szalonna
A Tepsis krumpli elkészítési módja:
A burgonyát meghámozom, kettévágom, és így karikákat vágok belőle. Beleteszem egy magas tepsibe. Sózom, borsozom (én nem)vegetázom, aztán kb 1 dl olajban kikevem a pirospapikát csomómentesre. Szalonna kockákat rakok a tetejére, és be a sütőbe, gázsütő 3-4 fokozat. Sütés közben időnként megkevergetem.
Diétázoknak nem ajánlom a szalonnát rá. 90 naposhoz keményítőnapra ideális.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: igynogy, 2007. márc. 22. 14:09
A tepsis krumpli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.