Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Tepsiben sült almás palacsinta recept

Tepsiben sült almás palacsinta recept

A Tepsiben sült almás palacsinta hozzávalói:
4 főre

Palacsintához:

20 dkg liszt
3 tojás
csipetnyi só
2,5 dl tej
kevés ásványvíz

Töltelékhez:

4 alma
1 tk fahéj
3 ek cukor


A Tepsiben sült almás palacsinta elkészítési módja:
A lisztből, a tojásból, a sóból, a tejből és a vízből palacsinta tésztát készítünk. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, és 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A cukrot és a fahéjat egy külön tálban összekeverjük. Egy 18x27 centis tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát egyenletesen elkenjük a tepsin, majd eloszlatjuk rajta az almákat, és meghintjük a fahéjas cukorral. Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük.

Nagyon finom, de egyszerűbb, mint a sima palacsinta, mert nem kell a sütögetéssel bajlódni


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tepsiben sült almás palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook