Temetkezéskor ügyintézőnek adtok jattot? (tudásbázis)
Hát szerintem ez egy oltári nagy hülyeség, már bocsánat!
Mit fogtok még kitalálni???
Nem értem, ha valaki szívből gyászol, hogy a manóban tudja azt figyelni ki és mit csinál?? Aki meg azért megy ki a temetőbe, hogy azt figyelje ki miben van, ki sír, és ki nem, mekkora koszorút és milyen drágát vitt,illetve mennyi pénzt adtak a sírásóknak, vagy miért nem adtak ...tennék én magasról rájuk. Magamnak kell,hogy megfeleljek és nem másoknak. Amennyiben az én lelkiismeretem tiszta, attól, hogy mások ferdén néznek rám, nyugodtan alszom. Más, nem értem azt sem, ha valaki ad a halottasházban, vagy bárkinek, aki az elhunyttal foglalkozik, önmagát csapja be, ha azt hiszi, pénzért majd másképpen fognak bánni az elhunyttal. A tisztességes bánás, vagy jön magától és szívből, vagy sehogy. A halottak már nem tudnak panaszkodni.
Száz szónak is egy a vége, annyit adtam amennyit kértek, és ahol meg nem kértek ott nem adtam semmit.
Persze aki akar az adjon, főleg, ha van miből.
a sírásókat külön fogadtad?
akkor jár nekik külön fizetség.
általában a temetkezési vállalkozó foglalkoztatja (alkalmi jellegű jogviszonyban vagy részmunkaidőben a szükséges létszámot)
ő a szolgáltatásról számlát ad, amit te kiegyenlítesz. miféle jattokról beszéltek?
nem kell.
busásan megfizettetik veled az ő bérét
Én a héten jártam úgy, hogy a temetőben lévő temetkezési céghez mentem be, megírta a számlát kézzel, de szerencsére nem tudtam kifizetni, mert nem tudtak számlát nyomtatni. Utaljak, vagy adtak csekket, esetleg menjek vissza másnap. A tavalyi előzmények, és a mostani viselkedése miatt is elkezdtem "nyomozni", milyen lehetőségek vannak még a városban. Így akadtam egy nagyon kultúrált kisebb cégre. Nagyon kedves volt az ügyintéző. Normálisan elmondott mindent, figyelembe vette a külön kéréseimet, abszolút úgy éreztem Ő van értem, és nem én érte... 70000 Ft-tal kevesebbről kaptam számlát, mint előtte a temetőben.. Szóval nem feltétlen a pénz mögött van a minőségi szolgáltatás. Én most már minden ismerősömnek fogom őket ajánlani, mert nagyon elégedett vagyok.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha van lehetőség, és számít az a pár 10000 Ft a családnak, akkor érdemes több vállalkozótól is ajánlatot kérni.
Ügyintézőnek mi sem adtunk, de pl. a sírásók addig nem is mennek el, amíg meg nem kapják a jattot.
persze más kérdés, hogy hogyan intézzük el, hogy halottunk jó helyre legyen temetve, ne a temető másik végébe 3 km-re.
Én sajnos tavaly is temettem, és épp most is azt intézem. És nem adok, és nem is adtam. Tavaly sajnos gyereknek intéztük, és kerítenem kellett ismerőst,hogy végre haladjon a dolog..Az ismerőssel "üzent" az ügyintéző, hogy várta a borravalót, azért akadékoskodott... Kiverte nálam nagyon a biztosítékot. Pofátlan.
Most sem adok, pedig tudom, hogy várja.. Annyira szanaszét van a család, hogy külön jó, hogy nem 2 nap alatt temetjük el a hozzátartozónkat.
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
- Akik pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamot végeztek
- Lehet jövője mumifikálos temetkezési vállalatnak szerintetek ?
- Táppénzen vagyok, tb ügyintézőt keresek, szeretnék kérdezni, sürgős lenne, tud valaki segíteni?
- Ti adtok jattot a csomagküldő futárnak?