Ti adtok jattot a csomagküldő futárnak? (tudásbázis)
ha utánvétes a csomag, akkor én is kerekíteni szoktam (pechje van, ha olyan az összeg ami eleve kerek:)).
előre fizetettnél csak akkor adok jattot, ha valami extrát csinált a futár (pl felhív, hogy ekkor meg ekkor jön, és nem kell egész nap rá várni).
Pár ft-ot adok v kiegészítem kerekre a fizetnivalót.
Ha rendelsz 1hűtöt a futár a kapuig KÖTELES VINNI TOVÁBB NEM az a cim h kis utca hat & nem kis utca hat nappali. Ha beviteted ILLIK adni. Nem várják, de tleg egy kis fizu pótlás, meg a szivesség kérése. Én soha sehol nem kérek ingyen semit.
Van egy autószerelő ismerősünk, nem akar elfogadni apróbb munkáknál semmit én máshogy köszönöm meg neki Vacsi meghívás, sütök sütit a kedvencét v a gyerekeknek könyv v játék....stb.
Én sem adok max. a postásnak,de Őt ezer éve ismerem.
Amikor pl. a babakocsit rendeltem meghozta a futár,és mielőtt kiszállt volna az autóból utasított (köszönés helyett),ogy csukjam be a kutyát,addig ki sem száll! :S A gyilkos indulatairól híres magyar vizslám van.
Ezután kirakta a 70 ezer ft értékű babakocsit tartalmazó bazinagy dobozt a bejáróra,és visszaült az autóba. Onnan kérdezte meg,hogy boldogulok-e vele. 6 hónapos terhesen,jó nagy pocakkal. Visszakérdeztem,hogy Szerinted????
Erre pofákat vágva kiszállt újra,és az ajtóig elhozta,onnan én rángattam be...
Na ezek után kérdés még a jatt???
Ha előre utalt a csomi akkor nem szoktam adni...valahogy mindig elfelejtek...:S
Ha utánvételes akkor azért szoktam neki valamennyit adni!
Én is adok :-). Pl. pont a héten hozott csomagot, 7250Ft a csomag ára, és 7.500-öt adtam.
Ha nem kell fizetni a csomagért, akkor általában elfelejtek adni, mivel eleve a pénztárcámat ki se viszem.
Igen, szoktam. Ha kell fizetni, akkor 10 %-ot, ha nem, akkor 500 Ft-ot.
Ők nagyrészt ebből élnek, a fizetésük nagyon alacsony.
tuti elfogadja
nem keresnek jól
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot?
- Temetkezéskor ügyintézőnek adtok jattot?
- Utánvételes csomagküldésnél minden esetben meg kell adni a csomag értékét, s ezt+postai díjat fizeti a címzett?
- Csomagküldés Külföldre! Tudtok ajánlani olyan csomagküldő szolgálatot, mely 5 kg-os csomagot kevesebbért küld, mint a 20 kg-ost?
- Az ATLAS csomagküldő szolgálattól hogyan lehet megszabadulni? Hová kell vissza küldeni a küldeményeiket?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről