Telefon vásárlás (beszélgetés)
Sajna t-mobilos vagyok.
A készülékek drágák, de nagyon jó flottában vagyok benne, alig fizetek valamit :D
A BB nem éri meg az árát. Még üzleti előfizuval is többe kerül, mint amennyit ér. Eddig csak BB-t vagy Iphone-t kaptunk céges telónak... személy szerint én nem szeretem egyiket sem. E-mailezésre jó a BB, de kb annyi. Ha bedöglik egy céges mobil, már inkább androidost vesznek(Samsung Galaxy Note és barátai), mert sokkal jobban kezelhetőek és rugalmasabbak. (bár ez nyilván ízlés kérdése is- kinek mi jön be...)
A privát telefonom anroidos (a 2 évesemet most apám használja én meg vettem egy másikat magamnak). BB-re biztosan nem költenék saját budgetből egy fillért sem :S
Egy jobb androidos telón ugyanúgy fut minden, mint a tabon.
Mindenképpen előfizuval veszek, már közel 10 éve.
Az ár/érték aránnyal kapcsolatban nem vagyok teljesen biztos. A mostani samsung S5230-emet 3 éve 12ért vettem és csak most kezd igazi gondja lenni. Ezek után egy 50-70 ezres telefonnal kapcsolatban azt hiszem már túl nagy elvárásaim lennének :D
A bberry meg az iphone az a baj, h elég drágák, arra most nincs keretem. :S
Nekem az andoriddal nincs különösebb bajom, a tableten az van, egészen jól kijövök vele. Bár nem tudom telefonon milyen lehet :S
Annál kicsit okosabbara vágynék, főleg a fényképezőre gondolva.. az Asha 300-al szemeztem egy ideig, de arról minden ismerős akinek van, csak rosszakat mondott.
Most érintőképernyős samsungom van, szóval az érintőképernyő sem kizáró tényező :)
Szívem szerint nyomógombosat, de abból már sajna nagyon kevés van :( Szóval igazából tök mindegy. :D
És kicsit okosat, nem hátrány ha tudja kezelni a pdf-et :)
Sziasztok!
Telefont szeretnék lassan venni, mert a meglévőm már az utolsókat rúgja.. De a mai kínálatból nagyon nehéz választani, egy kis segítséget szeretnék kérni. :)
Nincsenek nagy igényeim, tudjak vele telefonálni, smsezni és képeket csinálni. Lehetőleg jó képeket. Jah, én ne kerüljön 80ezrekbe :D
Eddig mindig Samsungom volt (általában egy év után szervíz vmi miatt, majd egy évet még kibírt), most a Nokiákkal meg a Sonykkal szemeztem még, de ha vannak jó tapasztalaitok más márkákkal kapcsolatban, szívesen fogadom őket! :)
További ajánlott fórumok:
- Okostelefon vásárlás
- Mobiltelefon vásárlás miatt személyes adatokat kérnek, vissza tudnak ezzel élni?
- Létezik olyan mobilszolgáltató aki előfizetéses telefon vásárlásához elfogadja idegen ember jogosítványát is?
- Telefon javítás vs. új vásárlás
- Nokia 2220-as telefonhoz jár adatkábel vásárláskor?
- Telekomos előfizetés esetén, vásárláskor csak a telefon kezdőrészletét kell kifizetni vagy az első havidíjat is?