Létezik olyan mobilszolgáltató aki előfizetéses telefon vásárlásához elfogadja idegen ember jogosítványát is? (tudásbázis)
szerintetek ha szolgáltatót váltok megnézik a másiknál fizettem e rendesen??
mert sajnos néha elmaradtam!!
túl drága most lejárt és szeretnék váltani,,
,de nem merek e- miatt
Hát igen, ilyen téren nagyon meg kell gondolni, kinek mit segít az ember, de egy ilyen kiscsajnak semmit, az a biztos. Mert ilyen helyzetben már rokon miatt is szívtunk sajnos:(
Szóval köszönöm amiket írtatok, hogy ilyen nincs hogy idegen jogsi kéne telefon vásárláshoz :)
Nem is szabad ilyen dolgokban részt venni. Jól tette hogy nemet mondott. Egyébként ha az ügyfél saját nevére vesz előfizetést akkor az ő adatai kellenek. Ha az ügyfél külföldi állampolgár akkor egy MO-i kezes kell .Bár nem hiszem hogy a szóban forgó lány az lenne inkább csak pasizni akar.
Szolgáltatótól függ hogy az előfizuhoz milyen okmányt kér.
Hát ezért nem értem ezt, szerintem ilyen nincs, csak a kiscsaj próbálkozik... nem ez lenne az első.
És a csaj állítása szerint a telefon a saját nevén lenne, csak akkor minek hozzá más jogsija, ugye...
Nem hiszem hogy ez így megy...
Férjem a saját nevére vett telefont, a fiaimnak most veszünk ,de mivel ők még nem tőltötték be a 18 így az is az apjuk nevén lesz......nekem fura hogy más nevére......
hHa a férjed nevén lesz a telcsi akkor gyakorlatilag a férjedé a telefon, vagyis a felelősség is!!!
Arról lenne szó, hogy férjemet megkérte egy kolléganőcskéje, hogy menjen már vele és vigye a jogsiját, mert ő csak akkor tud előfizetéses telefont venni. Na ennek mi értelme?? Nem rokonok, nem laknak egy címen, akkor mi szükség lenne a férjem jogsijára?? És a csaj szerint a férjem neve sehol sem szerepelne...
Ti hallottatok már ilyen esetről hogy vki így vett volna telefont?
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Mennyibe kerül ma egy jogosítvány megszerzése?Mindennel együtt orvosi és stb.?
- Ideiglenes személyivel előfizetéses telefon vásárlása, lehet?