Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Létezik olyan mobilszolgáltató aki előfizetéses telefon vásárlásához elfogadja idegen ember jogosítványát is? fórum

Létezik olyan mobilszolgáltató aki előfizetéses telefon vásárlásához elfogadja idegen ember jogosítványát is? (tudásbázis)

2009. okt. 28. 12:28

szerintetek ha szolgáltatót váltok megnézik a másiknál fizettem e rendesen??

mert sajnos néha elmaradtam!!

túl drága most lejárt és szeretnék váltani,,

,de nem merek e- miatt

2008. szept. 1. 06:48
Igen, de a kiscsaj ezt úgy próbálta beadni, hogy semilyen papíron nem lenne rajta a neve, tehát nem azt mondta hogy kezes kéne neki. De szerencsére már nem téma azóta.
13. PumaNyuszi (válaszként erre: 2. - Fodbetti)
2008. aug. 31. 18:52
Szia!Biztosan van ilyen szolgáltató, tapasztalatból tudom. De az is biztos, hogy a férjed neve mindenen szerepelne, sőt, mint kezest őt vonnák felelősségre, ha a számlák nem lennének fizetve!
12. fodbetti (válaszként erre: 10. - Supin)
2008. jún. 27. 10:58

Hát igen, ilyen téren nagyon meg kell gondolni, kinek mit segít az ember, de egy ilyen kiscsajnak semmit, az a biztos. Mert ilyen helyzetben már rokon miatt is szívtunk sajnos:(

Szóval köszönöm amiket írtatok, hogy ilyen nincs hogy idegen jogsi kéne telefon vásárláshoz :)

11. fodbetti (válaszként erre: 8. - Mmanoka)
2008. jún. 27. 10:56
Igen, én is ezt gondoltam egyből mikor tegnap a férjem elmesélte, hogy (már megint) akar vmit a kiscsaj...
10. supin
2008. jún. 27. 10:22
Arra már nem is gondolok,hogy ha bele ment volna a párod akkor kinek ment volna a számla??
9. supin (válaszként erre: 7. - Fodbetti)
2008. jún. 27. 10:20
Ezt okosan tette!!
8. mmanoka (válaszként erre: 7. - Fodbetti)
2008. jún. 27. 10:17

Nem is szabad ilyen dolgokban részt venni. Jól tette hogy nemet mondott. Egyébként ha az ügyfél saját nevére vesz előfizetést akkor az ő adatai kellenek. Ha az ügyfél külföldi állampolgár akkor egy MO-i kezes kell .Bár nem hiszem hogy a szóban forgó lány az lenne inkább csak pasizni akar.

Szolgáltatótól függ hogy az előfizuhoz milyen okmányt kér.

7. fodbetti (válaszként erre: 5. - Supin)
2008. jún. 27. 07:57
Nem, nem voltak, a férjem egyből nemet mondott.
2008. jún. 27. 07:56

Hát ezért nem értem ezt, szerintem ilyen nincs, csak a kiscsaj próbálkozik... nem ez lenne az első.

És a csaj állítása szerint a telefon a saját nevén lenne, csak akkor minek hozzá más jogsija, ugye...

5. supin (válaszként erre: 2. - Fodbetti)
2008. jún. 27. 07:56
Voltak már? Érdekelne! Mert itt valami sántit...
4. 3c2c8696c4 (válaszként erre: 2. - Fodbetti)
2008. jún. 27. 07:48
az pedg hogy a neve sehol nem szerepelne megint sántít....ha egyszer az ő neve szerepel a papírokon...neki is kell aláírnia is.....
2008. jún. 27. 07:46

Nem hiszem hogy ez így megy...

Férjem a saját nevére vett telefont, a fiaimnak most veszünk ,de mivel ők még nem tőltötték be a 18 így az is az apjuk nevén lesz......nekem fura hogy más nevére......

hHa a férjed nevén lesz a telcsi akkor gyakorlatilag a férjedé a telefon, vagyis a felelősség is!!!

2008. jún. 27. 07:41

Arról lenne szó, hogy férjemet megkérte egy kolléganőcskéje, hogy menjen már vele és vigye a jogsiját, mert ő csak akkor tud előfizetéses telefont venni. Na ennek mi értelme?? Nem rokonok, nem laknak egy címen, akkor mi szükség lenne a férjem jogsijára?? És a csaj szerint a férjem neve sehol sem szerepelne...

Ti hallottatok már ilyen esetről hogy vki így vett volna telefont?

2008. jún. 27. 07:37
Létezik olyan mobilszolgáltató aki előfizetéses telefon vásárlásához elfogadja idegen ember jogosítványát is?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook