Telefon javítás vs. új vásárlás (beszélgetés)
Találtam is egy ilyen videót, én mindenképpen megpróbálnám.
Minden smartphone kijelzocseréje drága! Gondolom ezzel(is) ösztönzik a vásárlást.
30 ezer forinos az ajánlat amin gondolkozunk.
Ennél a készüléknél a kijelző panel 40 ezernél kezdődik.
Ez olyan, mint a gépkocsi vásárlás. Vásárlás előtt jó, ha utánanézünk a szervízelhetőségének is.
Ha ez sok, akkor én is azt javaslom, hogy vegyetek újat.
45 ezer Ft meglehetosen drága.
Az elso vízkáros lett. A mostani pedig a kezében volt, amikor a kijelzo pixelhibás lett. (szakember szerint korábban érhette ütés a telefont)
Tud vigyázni a dolgaira.
A szolgáltató eladni szeretne, az a pénz, a forgalom és nem a szerviz.
A múlt hónapban fedeztem fel egy jó kis szervízt, ahol az alkatrész áron felül elég olcsón dolgoznak.
Az oldal közepén láthatod az S7 kijelzőcsere árát:
"Ez 5 év alatt a második Samsung készülék a családtagnak, ami kuka."
Baleset érte a készülékeket? Lehet, hogy egy olcsóbb készüléket kéne használnia, ha nem tud rá vigyázni.
Én tavaly egy kb. 15 éves Nokiát akartam javíttatni, az került volna annyiba, amiért már egy új "buta" telefont tudtam venni, persze hogy a régi lett kuka.
Az biztos, hogy engem is fél óráig győzködött az eladó, hogy vegyek okosat... berágtam, és ott akartam hagyni, akkor volt hajlandó mutatni a saját igényemnek megfelelőt.
Egyébként megkeresném a helyedben a korábbi készülék vásárlásakor papirokat, jótállásról van-e benne szó?? Őszintén én sem néztem, de azért ez nagyon gázos, hogy csak ilyen rövid ideig bírja. Utána néznék, érdeklődnék.
Sziasztok, van egy Samsung S7-es a családban, kijelzocserére szorul. Minden szolgáltató új készülék vásárlására buzdít. (a javítás ca. annyiba kerül, amennyi a telefon mai értéke)
De mi van a fenntarthatósággal? Ez 5 év alatt a második Samsung készülék a családtagnak, ami kuka. Ès mi van, ha valaki nem szeretne szebb, jobb, még gyorsabb telefont?
Vélemények?
További ajánlott fórumok:
- Okostelefon vásárlás
- Mobiltelefon vásárlás miatt személyes adatokat kérnek, vissza tudnak ezzel élni?
- Telefon vásárlás
- Létezik olyan mobilszolgáltató aki előfizetéses telefon vásárlásához elfogadja idegen ember jogosítványát is?
- Nokia 2220-as telefonhoz jár adatkábel vásárláskor?
- Telekomos előfizetés esetén, vásárláskor csak a telefon kezdőrészletét kell kifizetni vagy az első havidíjat is?