Tejszínes hús recept
A Tejszínes hús hozzávalói:6-8 szelet hús (ez lehet csirke- vagy pulykamell, de karajból is elkészíthető)
6-8 szelet trappista sajt
1 doboz tejszín (lehet főzőtejszín is csak ne a Parmalatos mert sz sűrű)
só
olaj
A Tejszínes hús elkészítési módja:
A húst kissé kiverjük megsózzuk és mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Tepszibe egymás mellé rakjuk, tetejére tesszük a sajtot és ráöntjük a tejszínt. Fóli alatt 15-20 percig pároljuk majd a fóliát levéve tetejét pírosra sütjük.
Rizzsel és krumplival egyaránt finom!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ditte32, 2008. okt. 17. 20:05
A tejszínes hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.