Csirke torta Kati módra recept
A Csirke torta Kati módra hozzávalói:80 dkg csirke- vagy pulykamellfilé
ízlés szerint só
őrölt fehérbors
10 dkg liszt
4 db tojás
15-15 dkg reszelt trappista és füstölt sajt
20 dkg szeletelt bacon
15 dkg szeletelt sonka
2 dl tejföl
A Csirke torta Kati módra elkészítési módja:
A mellfiléket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a lisztbe, a felvert tojásba és a reszelt sajtok keverékében megforgatjuk. Egy kerek tortaformát a szalonnával kibélelünk, a bundázott hússzeleteket a sonkával felváltva belerétegezzük. Tejföllel meglocsoljuk, sütőben közepes lángon 1 órát sütjük. Friss salátával, savanyúsággal kínáljuk.
Már próbáltam csirkecombból is, abból is nagyon fincsi.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ostkati, 2008. jan. 7. 21:06
A csirke torta kati módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.