Tejszínes hús Kati módra recept
A Tejszínes hús Kati módra hozzávalói:50 dkg csirke- vagy pulykamell szeletekre vágva (de jó a comb vagy szárny is)
1 kg burgonya nyersen felkarikázva
2,5 dl főzőtejszín
ételízesítő
A Tejszínes hús Kati módra elkészítési módja:
A húst megszórom ételízesítővel, jól összekeverem. Ugyanezt teszem a burgonyával is. Egy mélyebb jénaiba teszem a krumplikarikák felét, erre jön a hús, majd a maradék krumpli. Ráöntöm a tejszínt, lefedem az edényt, és egy óráig párolom-sütöm.
Nagyon gyorsan megvannak az előkészületek, és a siker garantált. Próbáltam sertéskarajból is, azzal is nagyon finom lett.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ostkati, 2008. jan. 7. 20:57
A tejszínes hús kati módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.