Hússzeletek sörös-burgonyás bundában recept
A Hússzeletek sörös-burgonyás bundában hozzávalói:karaj, csirke- vagy pulykamell,
burgonya,
tojás,
liszt,
sör,
só,
bors,
fokhagyma,
olaj a sütéshez.
A Hússzeletek sörös-burgonyás bundában elkészítési módja:
A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A nyers burgonyát lereszeljük sajtreszelőn, és egy tálba tesszük. Hozzáütjük a tojást, pár kanál lisztet és kb. 1 dl sört. Mehet bele zúzott fokhagyma, só és bors is. Sűrű masszát kapunk, amibe a lisztben megforgatott hússzeleteket mártjuk, majd azonnal a közepesen forró olajban kisütjük. Ha a hús elfogyott, magában is süthető, csak kevesebb olajban.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2009. jan. 29. 15:23
A hússzeletek sörös-burgonyás bundában elkészítési módja és hozzávalói.