Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemáj illatos mártásban recept

Csirkemáj illatos mártásban recept

Elkészítési idő 40 perc

A Csirkemáj illatos mártásban hozzávalói:
60 dkg csirkemáj (szív nélkül),
1 evőkanál frissen reszelt gyömbér,
2-3 gerezd fokhagyma,
2 dl húsleves,
6 evőkanál szójaszósz,
2 evőkanál cukor,
2 evőkanál olaj,
2 db csillagánizs,
1 csokor friss koriander


A Csirkemáj illatos mártásban elkészítési módja:
A csirkemájat megtisztítjuk, és falatnyi darabokra vágjuk. A fölforrósított olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a frissen reszelt gyömbért, az összezúzott fokhagymagerezdeket, szójaszósszal, cukorral, csillagánizzsal fűszerezve, a húslevessel felöntve puhára pároljuk (kb. 20-25 perc). A tűzről levéve megszórjuk apróra vágott, friss korianderrel.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemáj illatos mártásban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook