Sajtkrém 2. recept

A Sajtkrém 2. hozzávalói:
2dl tejföl
2 tojás sárgája
2ek liszt
csipet só
10 dkg trapista sajt
20 dkg vaj vagy margarin


A Sajtkrém 2. elkészítési módja:
A tefölt tojás sárgákat és a lisztet gőz fölött besűrítjük, gőzről levéve belereszeljük a sajtot és kihűtjük. A vajat habosra kavarjuk és a kihült krémhez adjuk.

Sonkatekercsbe, sajtrolóba és kenyérre kenve is finom.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A sajtkrém 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook