Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Fetasajtos baguette olajbogyóval és bazsalikommal recept

Fetasajtos baguette olajbogyóval és bazsalikommal recept

Elkészítési idő 8 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Fetasajtos baguette olajbogyóval és bazsalikommal hozzávalói:
60 g zsírszegény sajt, vagy füszerezett túró
30 g Feta,(kb 2 EK), morzsolva
1 EK mustár
12 db zöld kimagozott olajbogyó
1 gerezd finomra vágott fokhagyma
2 EK apróra vágott friss bazsalikom
230 g baguette, (kb 1 db), hosszára felvágva
300 g bébispenót
1 db paradicsom négybe vágva


A Fetasajtos baguette olajbogyóval és bazsalikommal elkészítési módja:
Az elsö hat hozzávalót egy tálban alaposan összekeverjük, a kétfél baguettet egyenletesen megkenjük a sajttal, ráhelyezzük a spenótot és a paradicsomot, és máris fogyasztható.

WW-seknek ez 4 adag, egy adag 4 pont.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A fetasajtos baguette olajbogyóval és bazsalikommal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook