Fetasajtos baguette olajbogyóval és bazsalikommal recept





60 g zsírszegény sajt, vagy füszerezett túró
30 g Feta,(kb 2 EK), morzsolva
1 EK mustár
12 db zöld kimagozott olajbogyó
1 gerezd finomra vágott fokhagyma
2 EK apróra vágott friss bazsalikom
230 g baguette, (kb 1 db), hosszára felvágva
300 g bébispenót
1 db paradicsom négybe vágva
A Fetasajtos baguette olajbogyóval és bazsalikommal elkészítési módja:
Az elsö hat hozzávalót egy tálban alaposan összekeverjük, a kétfél baguettet egyenletesen megkenjük a sajttal, ráhelyezzük a spenótot és a paradicsomot, és máris fogyasztható.
WW-seknek ez 4 adag, egy adag 4 pont.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: gubaa, 2009. jan. 19. 13:43
A fetasajtos baguette olajbogyóval és bazsalikommal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.