Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölös mustáros pecsenye recept

Tejfölös mustáros pecsenye recept

A Tejfölös mustáros pecsenye hozzávalói:
4 nagy szelet tarja
4 dl tejföl
2 ek mustár

1 kiskanál olaj


A Tejfölös mustáros pecsenye elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és fél órán át pihentetjük.A tejfölt a mustárral simára keverjük, a húst egyenként belemártjuk majd kiolajozott tepsibe egymás mellé fektetjük.A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk.Forró sütőben fedő nélkül addig sütjük amíg a hús a tejfölt teljesen magába szívja és szép piros nem lesz. Párolt züldséggel, vagy burgonyapürével, salátával kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejfölös mustáros pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook