Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pusztapecsenye Gyula módra recept

Pusztapecsenye Gyula módra recept

Elkészítési idő 60 perc

A Pusztapecsenye Gyula módra hozzávalói:
sertéstarja vagy sertéslapocka hússzeletek kiverve
csipetnyi borsikafűvel
sóval és őrölt fekete borssal megszórva
lisztbe forgatva.A masszához: 2 db tojás
1 mokkáskanál őrölt kömény
2-3 evőkanál liszt
1 evőkanál tejföl
1 csokor petrezselyemzöld
apróra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 fej vöröshagyma reszelve
3-4 szem burgonya nyersen reszelve
A sütéshez: napraforgó olaj.


A Pusztapecsenye Gyula módra elkészítési módja:
A tojásokat felverjük, megsózzuk, hozzáadjuk az őrölt köményt, és a petrezselyemzöldet apróra vágva., majd az egészet a liszttel és a tejföllel elkeverjük. Hozzáadjuk a fokhagymát, és a reszelt vöröshagymát! Végül hozzáadjuk a reszelt burgonyát is. A hússzeleteket beleforgatjuk a masszába,hogy mindenhol bevonja, és bő közepesen meleg olajban készre sütjük. Salátát, vagy savanyúságot kínálunk hozzá


Kategória: Húsételek receptjei


A pusztapecsenye gyula módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook