Citromos pirított csirke recept

1 egész csirke
1 db citrom
3 dkg vaj
2 ek olaj
1 tk szárított citromfű
só
bors
A Citromos pirított csirke elkészítési módja:
A csirkét feldaraboljuk,sózzuk,majd forró olajban egyenként lepirítjuk mindkét oldalát a húsdaraboknak. Tűzállótálba szedjük. Rálocsoljuk a citrom levét, a citromhéjról lefejtjük a fehér részt,a héjt apróra vágjuk és rászorjuk a csirkére.Meghintjük borssal,és a citromfűvel,rákockázzuk a vajat.A tálat befedjük,előmelegített sütőben közepes lángon 30-35 fokon sütjük. A tál tetejét levéve ropogósra pirítjuk. Körete rizibizi.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. máj. 22. 22:14
A citromos pirított csirke elkészítési módja és hozzávalói.