Tejfölös, ízes karaj recept
A Tejfölös, ízes karaj hozzávalói:8 szelet karaj vagy tarja
2 dl tejföl
15 dkg reszelt sajt
1 tubus paprikakrém(pirosarany)
2 gerezd fokhagyma
bors
olaj
majoránna
A Tejfölös, ízes karaj elkészítési módja:
A hússzeleteket megkenjük zúzott fokhagymával elkevert paprikakrémmel,majd őrölt borssal és majoránnával megszórjuk. Néhány órára, vagy egy éjszakára hűtöbe tesszük. Sütés előtt egy közepes méretű tepsit olajjal kikenünk, majd egymás mellé berakjuk a hússzeleteket. A tetejére rákenjük a tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben megsütjük.
A köretet rábízom mindenkire, nálunk leginkább a sült krumpli a menő.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ostkati, 2008. jan. 27. 07:30
A tejfölös, ízes karaj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.