Tegnapi tejberizst hogyan lehet feljavítani? (tudásbázis)
25. gabóca56
2014. júl. 1. 14:32
Főzzél vaníliás vagy tejszínes pudingot, szoktam beletenni kókuszreszeléket, citromhéjat is. Keverd bele a tejberizst, utána rakjál le friss gyümölcsöt vagy befőttet egy tortaformába. Én a kuglóf formát szeretem. Erre rakjál rétegesen tejberizst, gyümölcsöt, a tetejére tejberizst, mert ha kiborítod a formából, ez lesz az alja. Mutatós gyümölcsrizs lesz belőle.
24. 6b006fc769 (válaszként erre: 20. - Babika_)
2014. jún. 27. 10:31
Jó! Majd egyszer...:)
23. .iZaBeLL.
2014. jún. 27. 09:46
Gyümölcsrizst lehet belőle csinálni, nyami.
22. grizus (válaszként erre: 21. - Georgina319)
2014. jún. 26. 21:13
Nyamm, ez remekül hangzik!
21. Georgina319
2014. jún. 26. 20:46
Hideg tejberizs. Rétegenként rakd pohárba, a rétegek közé tehetsz lekvárt, vagy nutellát. A tetejét szórd meg kakaó porral.
20. babika_ (válaszként erre: 15. - 6b006fc769)
2014. jún. 26. 20:45
A gríz is finom rántva! Próbáld ki :-) Igaz, még rizst nem ettem úgy, de nem lehet rossz.
19. futóbajnok
2014. jún. 26. 20:06
Kis tejet öntve alá felmelegíteni.
18. vakri
2014. jún. 26. 20:00
Tejszín, cukor és sok gyümölcs. Tetejére tejszínhab és kész a gyümölcsrizs.
17. globus (válaszként erre: 16. - Andi6020)
2014. jún. 26. 19:59
Rántva, csokiöntettel!
16. andi6020 (válaszként erre: 15. - 6b006fc769)
2014. jún. 26. 19:57
Rántva?
15. 6b006fc769 (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2014. jún. 26. 19:55
lyézus
14. forrest2010 (válaszként erre: 8. - Arrival)
2014. jún. 26. 19:44
én 1 l tejhez + 2 dl víz , 1/3 kiló rizst teszek , próbáld ki 1x , 3 emberkének elég 1 evésre , nálunk ugyan sose marad , de pl nyakon öntheted folyékony lekvárral , amit készíthetsz friss gyümölccsel , pl meggyből egy kis zseléző cukorral , v hígított lekvárral / én kis szörppel szoktam hígítani /, v leöntheted kis olvasztott csokival , v kikevert cukor-kakaó-tej forró keverékével ,
13. judit87
2014. jún. 26. 19:40
Egyszerűen öntsd hozzá tejet és forrald fel ennyi.
12. ReeeceFice
2014. jún. 26. 18:44
Itt a recepteknél is találsz sok ötletet "rizstorta" készítéshez. Nézz körül.
11. Misteeq01 (válaszként erre: 8. - Arrival)
2014. jún. 26. 18:18
Ha sokszor csinàlod akkor idõvel el lehet talàlni a mértéket mibõl mennyit.
10. Misteeq01
2014. jún. 26. 18:17
Tegyèl még hozzà tejet melegítsd jól össze és olyan lesz mintha most csinàltad volna.
9. babika_
2014. jún. 26. 18:16
Tegyél bele még tejet, gyümölcsöt.. :-)
8. arrival (válaszként erre: 5. - Moncsa-anya)
2014. jún. 26. 18:10
Koszi :)
Legkozelebb kevesebbet fozok, de a rizst olyan nehez eltalalni.
7. arrival (válaszként erre: 4. - ◄Ilona►)
2014. jún. 26. 18:10
Ez nem negativ logika, ragondolni sem birok! Mar igy, hogy leirtam, elfogott a rosszullet!
Veled nem tortent meg ilyesmi ?
6. Moncsa-anya (válaszként erre: 4. - ◄Ilona►)
2014. jún. 26. 18:07
Ez nem negatív logika... Egyszerű undor... Nagyon sok ilyen van...
A negatív itt inkább a hozzászólásod...
Már bocsánat :-)
5. Moncsa-anya
2014. jún. 26. 18:05
Önts még hozzá tejet és úgy melegítsd fel!
4. ◄Ilona►
2014. jún. 26. 18:05
Azért, mert sokkal régebben "bezabáltál" belőle, még ehető lenne.
Talán most már okosabb vagy és beéred kevesebb rizskoch-kal is.
Nem értem ezt a negatív logikát! :(
3. andi6020
2014. jún. 26. 17:58
Rántott tejberizst pl
2. arrival
2014. jún. 26. 17:40
Sziasztok, tegnap csinaltam tejberizst, es eleg sok megmaradt.
Nagyon megkemenykedett, hogyan tehetnem ujra finomma?
Rizskokot ne mondjatok legyszi, nem vagyunk joban, kiskoromban ugy beettem belole, hogy korhazban kotottem ki :)
1. arrival
2014. jún. 26. 17:39
Tegnapi tejberizst hogyan lehet feljavitani?