Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tegnapi tejberizst hogyan lehet feljavítani? fórum

Tegnapi tejberizst hogyan lehet feljavítani? (tudásbázis)


2014. júl. 1. 14:32
Főzzél vaníliás vagy tejszínes pudingot, szoktam beletenni kókuszreszeléket, citromhéjat is. Keverd bele a tejberizst, utána rakjál le friss gyümölcsöt vagy befőttet egy tortaformába. Én a kuglóf formát szeretem. Erre rakjál rétegesen tejberizst, gyümölcsöt, a tetejére tejberizst, mert ha kiborítod a formából, ez lesz az alja. Mutatós gyümölcsrizs lesz belőle.
24. 6b006fc769 (válaszként erre: 20. - Babika_)
2014. jún. 27. 10:31
Jó! Majd egyszer...:)
2014. jún. 27. 09:46
Gyümölcsrizst lehet belőle csinálni, nyami.
22. grizus (válaszként erre: 21. - Georgina319)
2014. jún. 26. 21:13
Nyamm, ez remekül hangzik!
2014. jún. 26. 20:46
Hideg tejberizs. Rétegenként rakd pohárba, a rétegek közé tehetsz lekvárt, vagy nutellát. A tetejét szórd meg kakaó porral.
20. babika_ (válaszként erre: 15. - 6b006fc769)
2014. jún. 26. 20:45
A gríz is finom rántva! Próbáld ki :-) Igaz, még rizst nem ettem úgy, de nem lehet rossz.
2014. jún. 26. 20:06
Kis tejet öntve alá felmelegíteni.
18. vakri
2014. jún. 26. 20:00
Tejszín, cukor és sok gyümölcs. Tetejére tejszínhab és kész a gyümölcsrizs.
17. globus (válaszként erre: 16. - Andi6020)
2014. jún. 26. 19:59
Rántva, csokiöntettel!
16. andi6020 (válaszként erre: 15. - 6b006fc769)
2014. jún. 26. 19:57
Rántva?
15. 6b006fc769 (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2014. jún. 26. 19:55
lyézus
14. forrest2010 (válaszként erre: 8. - Arrival)
2014. jún. 26. 19:44
én 1 l tejhez + 2 dl víz , 1/3 kiló rizst teszek , próbáld ki 1x , 3 emberkének elég 1 evésre , nálunk ugyan sose marad , de pl nyakon öntheted folyékony lekvárral , amit készíthetsz friss gyümölccsel , pl meggyből egy kis zseléző cukorral , v hígított lekvárral / én kis szörppel szoktam hígítani /, v leöntheted kis olvasztott csokival , v kikevert cukor-kakaó-tej forró keverékével ,
2014. jún. 26. 19:40
Egyszerűen öntsd hozzá tejet és forrald fel ennyi.
2014. jún. 26. 18:44
Itt a recepteknél is találsz sok ötletet "rizstorta" készítéshez. Nézz körül.
11. Misteeq01 (válaszként erre: 8. - Arrival)
2014. jún. 26. 18:18
Ha sokszor csinàlod akkor idõvel el lehet talàlni a mértéket mibõl mennyit.
2014. jún. 26. 18:17
Tegyèl még hozzà tejet melegítsd jól össze és olyan lesz mintha most csinàltad volna.
2014. jún. 26. 18:16
Tegyél bele még tejet, gyümölcsöt.. :-)
8. arrival (válaszként erre: 5. - Moncsa-anya)
2014. jún. 26. 18:10

Koszi :)

Legkozelebb kevesebbet fozok, de a rizst olyan nehez eltalalni.

7. arrival (válaszként erre: 4. - ◄Ilona►)
2014. jún. 26. 18:10

Ez nem negativ logika, ragondolni sem birok! Mar igy, hogy leirtam, elfogott a rosszullet!

Veled nem tortent meg ilyesmi ?

6. Moncsa-anya (válaszként erre: 4. - ◄Ilona►)
2014. jún. 26. 18:07

Ez nem negatív logika... Egyszerű undor... Nagyon sok ilyen van...

A negatív itt inkább a hozzászólásod...

Már bocsánat :-)

2014. jún. 26. 18:05
Önts még hozzá tejet és úgy melegítsd fel!
2014. jún. 26. 18:05

Azért, mert sokkal régebben "bezabáltál" belőle, még ehető lenne.


Talán most már okosabb vagy és beéred kevesebb rizskoch-kal is.


Nem értem ezt a negatív logikát! :(

2014. jún. 26. 17:58
Rántott tejberizst pl
2014. jún. 26. 17:40

Sziasztok, tegnap csinaltam tejberizst, es eleg sok megmaradt.

Nagyon megkemenykedett, hogyan tehetnem ujra finomma?

Rizskokot ne mondjatok legyszi, nem vagyunk joban, kiskoromban ugy beettem belole, hogy korhazban kotottem ki :)

2014. jún. 26. 17:39
Tegnapi tejberizst hogyan lehet feljavitani?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook