Mivel lehet 3 éves korú kisgyermek immunrendszerét feljavítani? (tudásbázis)
erről még nem hallottam..ha megkérhetlek írnál róla egy picit bővebben?
Nálunk az immunotrofina nevű készítmény vált be, azóta igazi vasgyúró, keveset beteg. 5 éves most a kisfiam és az étvágya is jó már.
A sóbarlang általában augusztus környékén a legjobb, mert 3-4 hónapot késleltetett a hatása... Bár műtét után közvetlenül nyilván szintén nem jó..
Homeopátiában nem vagyok annyira jártas, de néha ez az nekem is segített... De szerintem rákeresel ezekre a google-ön, és megtalálod..
köszi a probiotikum tippeket!!A többit azt kapja cebion,immuno-kid,a mandulája két héten belül ki lesz véve..ajánlották még a homeopátiából az echináce 5ch-t és az oscillicocconicum-ot elég jókat hallottam róluk az oscillo-t hogyan kell adagolni ilyen kis gyermeknél?19kiló...mert felnőttnél egy tartály egy héten de ez gyermeknél is mehet így?
A sóbarlangot is lehet megpróbáljuk a télen:-)!!
Pro és prebiotikumnak nekünk jó volt: Protexin junior, és a ProGastro Kid. Bár nem olcsók.. Meg a kaukázusi kefír rendszeres fogyasztása...
Egyébként egy darabig mi is borncho vaxomoztunk. Ez olyan nem tudom.. ki tudja, mi lett volna nélkülük..
A prevenár védőoltás be van adva. A lányomnak még nem volt kötelező, akkor még 17ezer volt. Egy hosszú mandulázós, állandóan beteg időszak után beadattam neki. Nem tudom, vagy-e összefüggés, de a fik, akik már ingyen kapták nem szenvedtek fülgyulladástól, csak nagyon ritkán... Egyébként nálunk sokat segített a mandula kivétele..
Elég drága dolog, de műtét után csodát tett: egy hónapig jártunk sóbarlangba terápiára. Ez "mű sóbarlang" volt, géppel porlasztották a sót... Mindent kihozott...
Egyébként immunerősítők: Cebion multi, ImmunoKid- (elég drága, de nekünk jó volt). Ez utóbbihoz hasonló van jóval olcsóbban a Juvitának. Aztán c vitamin, Béres csepp, marslakók, aktiválok, akármik... Persze nyáron szünetelve, télen váltogatva...
Meg mi is szedjük, vigyázunk magunkra, hogy ne kapják el tőlünk, és mi is bírjuk..
Meg a remény, hogy felnőnek, és nem mérgezzük agyon magunkat addig ezzel a sok carral...
mit ajánlanál helyette?lactive-ot?
a Normaflort felejtsd el, szinte semmi hatóanyag sincs benne- csak átverés. el kell olvasni a tájékoztatóját több probiotikumnak és akor látja az ember hogy melyik a minőségi (hát ez nem az)
itt már az lenne a legjobb hA SEMMILYEN ANTIBIOTIKUM NEM KELLENE..DE SZEDETT MÁR OSPAMOX-OT IS..
én nem akarok beleszólni, de ne lehet, h már az augmentinre is immunis... ha iylen gyakran uazt kapja.......
itt is ez lesz két hete szúrták fel a fülét és már megint gyulladt most már a garatmandula is de a műtétig erősíteni szeretném mert jelenleg is augmentit kell szednie közben most szedett alig két hete..
igen a haemoglobinja alacsony határérték alatt van folsavat is kapott de a mandula a legnagyobb baj jelenleg..
nagyon szépen köszönöm a tanácsot mindenkinek aranyosak vagytok!Az a baj hogy van egy alapbetegsége is(ekcémás)ez szívja az immunrendszerét egyébként nem az én szépséges kislányom hanem a páromé de nagyon szeretem és bánt hogy ennyire rossz állapotban van!!Jelenleg immuno kid-et szed cebion cseppeket normaflort amiket én tudok de az a baj hogy óriási az orrmandulája egy góc a kis fejében már a fülét is felszúrták miatta kb két hete borzalmas amennyi antibiotikumot kap!!!(Augmentin)jövő héten már megműtik most hirtelen a patikában echinácea homeopátiás golyókat ajánlottak naponta 2szer 5golyót a műtétig..
Sorba írjuk a broncho vaxomot
Nekem mindkét gyereket a Boncho waxom hozta helyre. Kúraszerűen kell adni
Mi Broncho vaxomot használtunk, majd ősszel is csinálunk egy kúrát. Olyan mintha védőoltásokat kapna. Tele van legyengített vírusokkal, baktériumokkal.
Én Broncho-waxom-ot adtam neki. Azt gondolom, hogy sokat segített neki..
30 szem, napi 1 szemet lehet megenni. Vagy Marslakócskák
nem olcsó, több, mint 3 ezer forint. Gyerekorvos ajánlotta, patikában tudod megvenni.
Vasat néztek nála? Mert az ikreknél a lentebb írt cseppet és a c vitamint is ettük és kiderült kevés a vas és ezért cseppezünk (kockacukorra,mert amúgy szörnyű íze van) és folsav mellé.1 hétután esznek.:)
Nekünk segítet hogy kivetetük a manduláját.
Szóval nekünk is a béres csepp, napi 2x5csepp és mellé a c vitamin segített legalább 3 hónapon át, most pedig a marslakócskát szopogatja már második hónapja és hál istennek ettől is van étvágya és nem is betegeskedett legutóbb talán márciusban, hogy lekopogjam,,
jobbulást a picikédnek
gyerekorvos nem tud esetleg segíteni?
sztem gyereknek szirup! Nme olcsó, de immunhiányra (IgA, stb hiányra) is javasolják. Menj be egy gyógyzsertárba, és a gyógyszerész elmagyaráz mindent!
Ezt tudom belinkelni neked:
[link]
Mi is jártunk hasonló cipőben, kisfiam 5 éves lesz ősszel, nagyon rossz étvágyú gyerek, folyamatosan, torokgyulladása van havi szinten, és tömöm és tömöm bele a gyulladáscsökkentőt+normafluort, igaz a mandulakivételig még nem jutottunk el szerencsére,
Én Béres cseppet és c vitamint adtam a fiamnak amig ki nem vették a manduláját.Ő is sokat volt beteg.
Szia,nem ismerem ez kapszula,tabletta?hogyan kell szedni milyen adagolásban?
Kérek szépen minden édesanyát akinek hasonló korú gyermeke van vagy volt hasonló problémája hogy mivel lehet 3éves korú kisgyermek immunrendszerét feljavítani?Nagyon sokat beteg ki lesz véve rövidesen a mandulája(az okozza a bajt)de le van gyengülve fáradékony alig eszik nagyon rossz állapotban van:-(Mindekinek köszönöm a tanácsát előre is!
További ajánlott fórumok: