Mivel tudnám felturbózni gyorsan a 4 éves lányom immunrendszerét? (tudásbázis)
kajaszerkesztessel...kezd az alapoknal
cukor kivon barmilyen formaban felejtos
tej-kecske v tehen- hazi-forralatlan
turo hazitejbol,vaj...ugyszinten,
kenyerfele...teljes kiorlesu lisztbol...eleszto helyett szodabb...
Te magad csinald akar a tesztat haztol vett tyuktojassal,
tengeri sot hasznalj stb.stb.par ho es eszre fogod venni mennyit segitettel rajta
A termeszetben talalt vitaminokkal, nem boltbol vett salatakkal, zold fozelekekkel, gyumolcsokkel, nem pirulakkal!
(ha megis mas valasztasod nincsen, a boltbol vett zoldseget, gyumolcsot tiszta vizben aztasd le (akar egy napig is, tobbszor lecserelve a vizet)a kemiai szereket roluk lemosni... Ne higyjel ami ra van irva, es amiket nem is irnak ra...
Ha van ra lehetoseged, csinaljal otthoni vetemenyest, akar viragcserepben is...
Szerintem nem mindenkinél hat étvágynövelőként a Béres csepp. Az én fiam két évig ezt szedte, de alig akar enni, legalább is itthon. És ahhoz képest hogy 8 éves sajnos csak 18 kg. Tehát a mi esetünkben nem volt étvágygerjesztő hatása.
Az "ovi-kór". Na igen, édesanyám is mindig ezt mondta, hogy az oviba elkap mindent, de utána majd jobb lesz. Hát, most elsős a fiam de karácsony óta szinte mindig beteg. Szóval ez sem vonatkozik mindenkire.
ezt már másnak is ajánlottam itt a hoxán, ismerősökről nem is beszélve...
ha a narancsot megeszi, nagy gond nem lehet. egy narancsot és egy citromot kifacsarsz, adj hozzá 3-4 kanál mézet, és igya meg. mindennap 1x
Mindenféle immunerősítő multivitamin (és a Béres csepp is) étvágynövelő! Ha nem szeretnéd, hogy gyarapodjon, akkor ezeket hanyagold.
Nálunk az orrmandulaműtét hozta meg az eredményt a lányomnál. Ezeken az "ovi-kór"-okon át kell esnie, aztán nem lesz gond meglátod.
A gyermekorvos nem akarja addig közösségbe engedni, még meg nem műtik, de én azt mint dolgozó anya, nem tudom megoldani, hogy áprilisig otthon legyek vele.
Hogyne, hát imád kint! Csak most mértékkel rohangálunk, mert közben arcüreggyulladása van.
gyerekorvos mit javasolt?
Szoktatok nagyokat sétálni, játszani a friss levegőn?
Én is gondoltam a béres cseprre, de az viszonylag gyors??? A marslakócskák azok az étvágyat is nagyon növelik nem? Ami nem baj, de nálunkl egy kis gond lenne, mert elég formás a drágám.
A legegyszerűbb a sok zöldség és gyümölcs lenne, de sajnos az almán és a narancson kívül mást nem hajlandó megenni, akárhogy is könyörgök, és azt is csak mértékkel. Szóval nem egyszerű a dolog.
béres csepp?
Multivitamin?
Feltúrbózni?
Pontosan mit szeretnél?
További ajánlott fórumok:
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Kecsketej és az immunrendszer
- Hogyan erősítsem az immunrendszerem?
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?
- 11 éves kislányt korrepetálok. De az olvasással nagy gondok vannak. Hogy tudnám gyorsan és jól megtanítani olvasni?
- Tudna valaki tanácsot adni, hogy hogyan tudnám gyorsan megszárítani a fondantból készült díszeket?