Te mivel tálalnád a sült hagymakarikát? (beszélgetés)
22. Kata0816
2010. nov. 3. 12:52
Hercegnőburgonyával.
21. 274c9996b8
2010. nov. 3. 12:47
sargaborsofözelekhez
20. egypt
2010. márc. 18. 23:05
Mi mindig a babfőzelékhez sütünk hagymakarikát. Lisztbe forgatjuk, és úgy sütjük meg.
19. badonyimariaeva (válaszként erre: 13. - 2656c806ea)
2010. márc. 18. 22:58
Én is mindig panírozva készítem, nagyon fincsi.
18. badonyimariaeva
2010. márc. 18. 22:57
Ha vegyes sültes tálat készítek a hagymakarikák nem hiányozhatnak róla.
De mindig a hagymakarikák fogynak el a leghamarabb nálunk.
Mindenki imádja!
17. nusoka
2010. márc. 18. 22:52
jó kis sárgaborsófőzeléket el sem tudok nélküle képzelni
16. 40bb72fa48 (válaszként erre: 13. - 2656c806ea)
2010. márc. 18. 21:19
Na én azt nagyon szeretem!Natúr chipsbe szoktam panírozni,és isteni ropogós lesz így.Sokkal jobb mint a sima zsemlemorzsás. :D
15. 40bb72fa48
2010. márc. 18. 21:15
Resztelt májjal isteni,de én szendvicsbe is belerakom.
14. vvicus
2010. márc. 18. 21:04
Csevapcsicsával imádom! Hm, de finom is az. Plusz még sültkrumpli hozzá, egy kis ajvár, és máris a horvát tengerparton érzem magam.
13. 2656c806ea
2010. márc. 18. 20:14
panírba forgattál már hagymaszeleteket? Isteni.
12. dominós
2010. márc. 18. 19:50
mivel, mivel... mivelhogy más nincs...
11. anna1983
2010. márc. 18. 19:42
Biztos,hogy valami disznóhussal!!!Nekem a szárnyas nem jön be mellé!
10. bettike5714
2010. márc. 18. 19:40
Rostélyos,főtt krumpli és sülthagyma karika!
isteni finom!
9. 88e297a0b8 (válaszként erre: 6. - A14deb9047)
2010. márc. 18. 19:40
igen-igen-igen!!!
8. mandila
2010. márc. 18. 19:39
Lencsefőzelékre príma feltét, de a krumplis tésztát is feldobja.
7. 8d41d7537c
2010. márc. 18. 19:38
Én előételként, mártogatós szószokkal.(Fokhagymás-tejfölös,paradicsomos....ilyesmi)
6. a14deb9047
2010. márc. 18. 19:37
Szalma krumplival/krumplipürével/fokhagymás majonézzel, párolt karfiollal/sárgarépával.
5. Gine
2010. márc. 18. 19:37
Szia!
Én magában imádom,de bmilyen húshoz jó szinte
4. fd8e423e9e
2010. márc. 18. 19:36
roston sült hússal (karaj, vagy csirkemell), hasábburgonya, vagy petrezselymes burgonya - én ezekkel tudom elképzelni
3. 3bc5b5c25c
2010. márc. 18. 19:36
Amúgy isteni...
2. 3bc5b5c25c
2010. márc. 18. 19:36
Szia!Én rántott hússal ,hasábburgonyával és rizzsel!
1. pritta
2010. márc. 18. 19:34
Te mivel tálalnád a sült hagymakarikát?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van?
- Mivel fűszerezzem a sült kacsamellet, combot?
- Bevált sültkacsa recepteket várnék, ti mivel fűszerezitek?
- Mivel ízesítenétek a darált csirkehúsból készült, vagdaltszerű, sült húspogácsákat?
- Szerintetek hogyan készíthetnék itthon rántott hagymakarikát? Olyat mint a fagyasztott vagy a gyorséttermi?