Te mennyire vagy elégedett a fizetéseddel? (beszélgetés)
A fizetésemmel nem vagyok elégedett, mivel a minimálbérnél kevesebbet kapok.
Viszont örülök, hogy van munkám.
Ennél csak több lehet pff:OO
Nem kapok egy buznyát sem-nincs munkám:((
Sziasztok!
Az összeggel elégedett vagyok, csak a gyakorisággal vagy a pénznemmel van bajom!
Viccen kívül ez így nem jó kérdés, mert amivel valaki elégedett az lehet, hogy másnak nem összeg..
Lentebb írta valaki, hogy 6 számjegyű összeget keres na az lehet 100 de lehet 900 ezer is! Nekem a 100 nem összeg, a 900 viszont már igencsak megfelelne!!!!
Örülj neki!
(Azon ritka emberek közé tartozol, akik elégedettek)
A kérdőjelet önmagában nem tudom értelmezni, az értelmes kérdésekkel általában megbirkózom.
Most nem dolgozom, de amikor igen, akkor maximálisan elégedett vagyok a fizetésemmel.
Mi nincs? Mennyi nincs? Miért? Ha semmi nincs?
Ha valami nincs, akkor miért nincs? És miért nincs?
Meddig nincs? Mikor lesz? És mennyi lesz? Azzal elégedett leszel-e? Ha nem, miért nem?
Soroljam még?
Ahhoz sok a lejjeb írt jövedelmem, az éhenhaláshoz.
Szeretnék elmenni melózni.
Pillanatnyilag nincs hova. Még 4 órásba se.
És akkor ha keresek hozzá 30 - 32 ezret, az elég egy garzon fenntartására?
Vagy akár egy kis kertesre? Tüzelőt akkor is meg kell venni. Hiába termelgetnék meg dolgokat, ha kell venni ételt a jószágnak.. Stb.
Ott feljebb elégedettek az én jövedelemmel, én is elégedett lennék az övék 3 - ával..
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érintene téged - háztartásodat - ha egyik napról a másikra egyszercsak nem kapnád meg a fizetésedet? (Ha gyesen vagy akkor a párod)
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- T-mobile web 'n' walk stick... Elégedett vagy?
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Mennyire vagy elégedett a TeszVesszel?
- Mennyire vagy elegedett es magabiztos ebben a rohano vilagban?