Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok? (beszélgetés)
Sőt továbbmegyek... Ha HR-es munkára vennének fel, akkor biztosan ismersz más HR-eseket is. Kérdezd meg tőlük.
Eleve hogy kerültél képbe az Audinál? Kérdezd meg attól, aki ebben segített.
hay ha eddig nem dontotted el....
miert nem kerdezel meg egy HR-est?
valaki a kornyezetedbol csak ismer valakit...
Te tudod eldönteni, mi a fontosabb neked:
100 ezret vagy 200 ezret keresni?
Soha egy percet sem túlórázni vagy ezért áldozatot is vállalni?
Magyarán: neked kell tudni, mit ér meg a könnyebb élet.
Mindenhol kinéznek ha rendszeresen te vagy az első aki eljön munkaidő végén.
Szerintem kérdezz meg másokat is! Én nem mondhatom, hogy tuti úgy van ahogy leírtam, ezt csak hallottam egy volt évfolyamtársamtól, akivel kb 2 éve személyesen nem is találkoztam és elég messze vagyunk egymástól, szóval "leellenőrizni" nem tudom az infot. Személyes tapasztalatom pedig nincs a céggel kapcsolatban.
Szerintem semmit nem ér a sok szabadidő, ha otthon ülsz, mert nincs pénzed semmire.
Inkább akkor több munka, több pénz, és lehet, hogy kevesebb a szabadidő, de azt legalább minőségi programokkal lehet tölteni, mert van miből (mozi, színház, utazás stb.)
Itt dolgozik egy ismerősöm, igaz nem hr-es, de szintén irodista, ő nagyon szereti, a főnökök korrektek, a szabályokat a végletekig betartják, túlóráznia sosem kellett és elmondása szerint elég családbarát -bár őt nem érinti- több kolleignát vettek vissza szülés után és ha jól tudom a cégnek ovija is van vagy támogatják a magánovit vagy valami ilyesmi (de ez lehet falsh info, nem emlékszem pontosan erről mit mondott)
Én tuti mennék
Munkahely választásnál az egyik alapvető szempont, hogy csak olyat válassz, ami MOST a legjobb neked. Sosem érdemes valamit azért elvállani, mert majd a jövőben jobb lesz tőle az életed. Mert nem tudod, mi lesz a jövőben, hiszen annyi minden változik/változhat az évek alatt, hogy nem tudod éppen az kell-e majd x év múlva, amiről most azt hiszed, hogy meg kell tenned a jövőd érdekében.
Tehát ha most is jó lenne az Audinál, menj el. Ha most nem lenne jobb, mint a jelenlegi helyen, akkor ne menj el.
Hát tudod, valamit valamiért... azért dupla fizetésért ki lehet bírni napi egy-két óra többletet, az még nem a világ vége.
Valamit valamiért :)
Miért nem kérdezel meg valakit az ott dolgozók közül? Gondolom, nem Hr vezető lennél, hanem egy beosztott hr-es.
És szerintem az sem mindegy, hogy elvárás lenne a napi 3-4 úra túlóra vagy csak egy-két órával dolgoznál többet időnként, de a pénz meg dupla.
De valamiért azt veszem ki a szavaidból, hogy inkább fele annyi pénzért dolgozol, mert az a lényeg, hogy laza legyen a munka.
es interju megvolt, tutira mehetnel?
HR az nem rossz