Te elégedett vagy az életeddel? (beszélgetés)
Igen, mert szerencsém van dolgokkal és nem, mert vannak dolgok, amik nagyon rosszak és nincs módom változtatni rajtuk. Szóval elégedett is vagyok, meg nem is.
Munkám nincs, de talán most lesz, remélem jó lesz.
Családdal nem.
Párkapcsolatom nincs, szándékosan, én így érzem jól magam.
Önértékelésem nincs a helyén.
Az, hogy igyekszel megmondani, ki mivel foglalkozhat szintén átlagos, jó esetben átlag alatti.
Egyébként vicces, ahogy hozod az összes pasiimitátorokra jellemző viselkedést, és észre se veszed.
Úgyhogy ha tetszik, ha nem, reagálni fogok az írásaidra, viseld méltósággal.
Ilyen lágytojás szindróma???
Kinek kell az???:/
Úgy teszek.
Akkor kérlek, tekints el attól, hogy minden egyes megjegyzésemre válaszolsz, és tűrd méltósággal, hogy nem csak én, de a hoxa 99,9%-a fel-felvihog, ha azt bizonygatod, milyen átlagon felüli vagy nagyjából mindenben. Sőt, mivel ez fórum, a net még azt is elbírja, hogy egymás nagy megelégedésére erről írásban meg is emlékezzünk.
Köszönöm.
Ugyan mi nem szokványos? Hogy szexistennek állítod be magad? A netes pasik nagy része ezt teszi, semmi különleges. Vevő vagy az ezotériára? Szintén teljesen átlagos manapság. Mi volt még? Vega vagy? rengetegen vagytok, a lakto-ovo vegetáriánustól a vérvegánokig.
Tehát: mi különleges benned?
Nekem 8, ha nem zavar, hogy állandóan nevetségessé teszed magad.
Sok sikert hozzá!
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- T-mobile web 'n' walk stick... Elégedett vagy?
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Elégedett vagy az életeddel?Boldog vagy?
- Mit tettél ma, hogy boldog és elégedett légy az életeddel?
- Elégedett vagy az életeddel? Milyen célt szeretnél még elérni?