Elégedett vagy az életeddel?Boldog vagy? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon jó kérdés:)
Boldognak érzem magam, van egy kisfiam, akit mindennél jobban szeretek, aztán egy csodálatos férjem, szüleim, testvérem, családom.Imádok tenni-venni, sokat csavarogni, sétálni, imádom a nyári grillezős-szalonnasütős délutánokat, a családi összejöveteleket, ahol sokat beszélgetünk, a sok játékot hármasban...és még sorolhatnám:)Én ettől vagyok boldog:)Ja, és elégedett:)
Megpróbálok mindent pozitívan nézni, néha nem könnyű, de az ember próbálkozik:)
A boldog ember, az egészséges-minden vonalon és reproduktiv.
Ez a boldog ember.
Minden esetre én minden jót kívánok neked.
a javaslatomat vagy elfogadod vagy nem a te dolgod, a te utad:)
Nem azért vagyok beteg,mert nem vagyok boldog,hanem azért nem vagyok boldog,mert beteg vagyok.:)
Nem szedek gyógyszert,bár néha már jobbnak látnám,ha szednék.
A boldog élet, mindennemű pszichés problémát kizár.
Mert aki boldog, az egészséges, annak nincs szüksége antidepre4sszánsokra.
Még annyit:
Nálad a generációs dolog aktivizálódott(hatványozódott), és plusz jött rá.
Rossz párkapcsolat,sérelmek,(esetleg gyermekkori),boldogtalan élet,a lélek szenved.
Ezek okozzák.
Meg kell találni a kulcsot,és kiütni,feldolgozni.
Remélem hamar megtalálod,és sikerül.
Nem.
a folyamat megállításának az első lépése, ha megbánja a cselekedetét.
a második lépés a bocsánatkérés,
a harmadik a jóvátevés
a negyedik ebből fakadó változás.
Ez adja meg az alapot a dolgok megállításához. Enélkül, bukott dolog bármiből is jobbat várni, mert a dolgok csak rosszabbak lesznek..ugyanis a kötelék fenáll.
Ez az alap, és erre jönnek az uj dolgok.
Ez amiről te beszélsz, nem okoz ilyen drasztikus dolgot.
Neked kellett tenned, az alapot(édesapádtól kapott dolgot, magyarul generációs hozadékot) tetézve.Ezért nem tud senki neked segíteni.
Mert minden saját negativ cselekedet, csak még jobban erősiti a már meglévő köteléket rajtad.
Egyáltalán nem hinném,hogy bárkitől bocsánatot kellene kérnie.
Ha pszichésen van gondja akkor valószínűleg saját magának árt valamivel.
Én örököltem a hajlamot apumtól és ezáltal,amikor 3 éve szakítottunk barátommal,akkor elő is jött.Én neki nem tartozok felé semmilyen elszámolnivalóval.Inkább ő nekem.Rengetegszer gondoltam rá,h megkersem,de annak idején is hazudott,akkor most miért is lenne őszinte?!Az már a múlt...tovább léptem!
Más ok nincs..
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- T-mobile web 'n' walk stick... Elégedett vagy?
- Te elégedett vagy az életeddel?
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?
- Mit tettél ma, hogy boldog és elégedett légy az életeddel?
- Elégedett vagy az életeddel? Milyen célt szeretnél még elérni?