Tartár mártás recept
10 perc
A Tartár mártás hozzávalói:
1 nagy tejföl
kb fele ennyi majonéz
1 ek mustár
só
bors
2 csipet fokhagyma granulátum (ízlés esetén)
A Tartár mártás elkészítési módja:
A hozzávalókat kisebb mély edényben mini habverővel összekeverem, 30 percig hűtőben állni hagyjuk, majd húsokhoz, zöldségekhez akár köretként, akár rizsre öntve tálaljuk!Halételekhez kihagyhatatlan!
Igen egyszerű, mégsem töltötte még fel senki...
ínyencek kukoricát, zöldborsót is tesznek bele!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 6a98b3b9fa, 2009. aug. 19. 17:35
A tartár mártás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.