Házias Svéd Gombasaláta recept




15 dkg paradicsompüré
3ek ketchup
25 dkg champignon gomba/konzerves gomba
2 ek olívaolaj
1 ek cukor/folyékony édesítőszer
2 csipet só
babérlevél
1/2 fej vöröshagyma
A Házias Svéd Gombasaláta elkészítési módja:
Az olajon üvegessé párolom a hagymát, majd beleöntöm a vékony szeletekre vágott gombát.Ha megpuhult, beleöntöm a paradicsompürét, sóval, babérlevéllel ízesítem.Megvárom míg rotyog, ekkor kerül bele az édesítő/cukor és a ketchup.Mikor összeálltak az ízek, lehűtve tálaljuk.
Ez egy kicsit másként készül, mint a többi recept, érdemes kipróbálni!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 6a98b3b9fa, 2009. aug. 5. 17:45
A házias svéd gombasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.