Tampon vagy betét? (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Az első vérzésem 7 napos volt ez hónap elején 4.-én vol,még abban a hónapban 26.-àn megint véreztem,még nem àllt be a mensim.
Arra lennék kivàncsi hogy ha most július 26.-àn megjött akkor augusztus 9,10,11,12.-én vérezni fogok,mert akkor megyünk a Balcsira és nem akarok tampont hasznàlni,nem kérem pontosan csak nagyjàból mivel mint írtam még nem àllt be,szóval szerintetek akkor vérezni fogok?
Előre is köszönöm,és bocsi ha össze vissza írtam remélem valaki érti még csak 10éves vagyok
Csak tampon!
Szülés utén is kiszenvedés volt a betétezés,de akkor ugye muszáj.
Emékszem amikor szüz voltam mennyire gyülöltem a betétet,tampon megváltás volt utána és azóta is az,sokkal jobb,nem érzel semmit,diszkrét...
Egyébként Én sem megyek soha nyilvános wc-be tampont cserélni
tampont + tisztasági vagy ha nagyon megvan az always ultravékony sensitiv betétje - ha utazom vhová..
sztem is kijön minden aminek ki kell jönnie..mert mellette ha tele van akkor kifolyik a betétre...
akkor nem használok otthon tampont ha nagyon görcsölök. de mihelyt elmúlik a fájdalom mosakodás aztán tampon.
meg sem tudnék lenni nélküle.
Ezt mi is állandóan kérdezgettük egymástól, látszik, nem látszik. Nekem is olyan volt mintha egy hatalmas csomagot kellene cipelni..
Ráadásul akkor még azt hiszem nem volt betét, tampon. Pontosabban a boltba nem láttam a polcon, pedig önkiszolgáló volt. Régiek biztosan emlékeznek még a " gumis üllepű bugyira ".
További ajánlott fórumok:
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Erős vérzés esetén mit javasolnátok egy 14 éves lánynak, ha a tampon felhelyezése gondot jelent?
- Véleményetek szerint éjszakára mi a legjobb?Betét vagy tampon?
- Egészségtelen a tampon használata?
- Tampon a wc-be vagy a szemétbe?
- Melyik jobb, az OB Optibalance vagy az Ellen tampon?