Tampon a wc-be vagy a szemétbe? (tudásbázis)
Jézus,ez egyértelmű!A wc-be.😁
De csak viccelek.Nem kérdés,hogy a szemétbe.
és ez kérdésként felmerül valakiben,
jajjjjjjjj,,,,,,,,,,,,
Szintén döbbenetes, de van aki becsomagolás nélkül küldi a kukába...
Az is elég durva.
Na igen.Pont vagy 2hete volt hasonló eset a munkahelyemen.Irodaház,elvileg kultúrált,tanult nők,asszonyok.Elvileg...Mennék a dolgomra erre mi világít a wc csészeben?Azt hittem elhányom magam.Mondanom sem kell,hogy amint lehúztam a víz nem lefelé,hanem felfelé🤬
Szólok a főnökömnek (férfi),aki nyugtázta,hogy bizony emiatt már szólt az asszonykájának is otthon,hogy ugyan ne a wc-be dobja a használt tampont.
Erről ennyit.Egy pasi jobban tudja,hogy mit kellene vele csinálni?
a használt óvszert hová kell dobni?"
Miután kifordítva mégegyszer használták, természetesen a szemétbe
Kezeltem egyszer egy középiskolát
Jellemzően eldugult a wc és az igazgató düdörgött hogy a fentartó rosszul végzi a dolgát
Aztán egy csatornapucoláskor ott lett hagyva a halom tampon, tanitsa meg a növendékeit
és legközelebb az iskola fogja fizetni a költséget
Meg is szünt ez a fajta "hiba"
én ebben nem vagyok biztos épp múlthét pénteken akadtam össze agy 17éves kislánnyal aki szerelmes a tanárába és nem tudja hogy hódítsa meg a tanárt meg álítólag a tanárnak is tetszik.... kicsit ostoba volt a kislány mivel nem értette amiket írtak neki és folyamatosan 5-6 kérdést tett fel nem is reagált arra amiket írtunk neki.....
Sajnos az intelligencia nem kor és nem ioskola függő
További ajánlott fórumok:
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Erős vérzés esetén mit javasolnátok egy 14 éves lánynak, ha a tampon felhelyezése gondot jelent?
- Véleményetek szerint éjszakára mi a legjobb?Betét vagy tampon?
- Tampon vagy betét?
- Melyik jobb, az OB Optibalance vagy az Ellen tampon?
- Cserélt már valaki morzsaporszívóba akkumulátort? Lehet egyáltalán cserélni, vagy dobhatom a szemétbe?