Melyik jobb, az OB Optibalance vagy az Ellen tampon? (tudásbázis)
Annak idején fősulin volt egy olyan óránk, aminek természetgyógyászat volt a címe :) Ott az oktató ajánlotta, hogy ha nőként, valamilyen problémánk van, fertőzés, baktériumok, akkor nagyon sokat segíthet, ha a tamponra felhelyezés előtt ezüstkolloid oldatot csepegtetünk! Más néven mondják még ezüstvíznek azt hiszem.
Igaz én nem erre használtam, hanem betegség megelőzésre. Nem is lettem beteg sose :)
Nálam lehet furcsán hangzik a betét használat hozta a problémát anno. Amkor tampont használtam nem volt gondom ilyesmivel. Gyakran cseréltem mindig, szóval ez sem lehetett okozója.
Közben szültem, de azóta megint csak betétet tudok használni, mert a tampon már nem fér fel. Ha meg sikerül, akkor kivenni alig tudom.
És nekem is hasonló problémáim lettek, megint a betét használata óta újra.
A dokim egyből azt mondta ne használjak tampont, de mondtam neki, a szülés óta nem is használok!!!
Amikor kisebb méretű tamponnal próbálkoztam 2 hónap ciklusomat így csináltam végig, csak kellemetlen volt a csere, újra elmúlt ez a problémám.
Lehet csak én vagyok a kivétel, vagy a statisztikai hiba. :)
Egyébként a latacyd femina mosakodó gélt évek óta, a vagilact-Q kúpot (ez jó hatással volt) a doki írta fel, a szülés után, illetve más gélt, sőt antibiotikumot is, és ez sem hatott igazán! Talán csak a kúp után lett jobb, de a betét használata nálam újra rontotta a helyzetet. Amint tamponra tértem át abban a hónapban a menses után már nem jelentkezett ez a fertőzéses probléma. Szóval nálam pont fordítva vált be a dolog.
Állandóan!?????
Sose
Dokik mit mondanak, miért van ez nálad?
Immunrendszered miért nem erősíted?
További ajánlott fórumok:
- Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal?
- Pattanások, zsíros bőr ellen mi a legjobb módszer?
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?
- Mi a legjobb a stressz ellen?
- Melyik a legjobb nedvszívó tampon?
- Hol lehet megvásárolni az Ellen probiotikus tampont?