Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást? (beszélgetés)
Az ellentétek inkább a fizikában érvényesek.
Inkább legyen hasonló az érdeklődési kör,mert eleve több mindenről tudnak egymással beszélni.Sőt később még ez bővíthető is,szerintem.
Ehhez a témához éppen négy hónapja szóltak hozzá utoljára. Pedig sokkal uncsibb témák itt vannak a szemünk előtt. Érdekes téma.
Azt hiszem nincs erre biztos recept.
Egy biztos, abszolut ellentétek egy időután rájönnek, hogy nem egymáshoz valók. Erről még a későbbiekben elmélkedem.
Én úgy gondolom, hogy világnézet, értékrend, életről való felfogás, erkölcsi értékek, stb. szempontjából hasonló legyen.
Temperamentum szempontjából pedig ellentétes.
Nálunk bejött, 20 éve működik.
akikben sok közös van,de a túlzottan hasonlóak szerintem egymásra unhatnak.
Mindig is úgy véltem hogy különböző emberek nem jöhetnek ki jól hosszútávon.
A csendest meg a nagyszájú.:)
Mi mindketten nyugodt ,csendesek vagyunk, viszonylag.Néha még így is rámszól,ha horgászunk:)
Két nyugodt ember elvan egymással.
De két lobbanékony...
Lobbanékony mellé is nyugodt ember kell. :)
Hát, szerintem is jobban kijössz hosszabb távon egy hozzád hasonló emberrel. Jobban megértitek egymást.
Bár mi a párommal elég sok mindenben különbözünk is, de a fontosabb dolgokról hasonlóan gondolkozunk általában. Máskülönben nem lenne a párom. :)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy szót, és a szónak az ellentétét. Pl: kicsi/nagy, szép/csúnya
- Egy szó és az ellentéte, pl: kicsi/nagy, áll/ül
- Ti mit csináltok ha a párotok tök ellentétesen neveli a gyereket, mint ahogy ti szeretnétek?
- Miért vagyunk szerelmesek és miért vonzzák egymást az ellentétek?
- Adott szó és ellentéte!
- Tönkreteheti egy frissen összeköltözött párkapcsolatot az, ha teljesen ellentétes műszakban dolgozik a két fél?