Tönkreteheti egy frissen összeköltözött párkapcsolatot az, ha teljesen ellentétes műszakban dolgozik a két fél? (beszélgetés)
Viszont az is tény, hogy mindenki tisztában van azzal, aki átlagember, kis keresettel, hogy a mai világban nem lehet válogatni, minden forintra szükség van... Hisz az átlagember nem lopja a pénzt, hanem néha keservesen megdolgozik érte, mégha nem is a ledolgozott munka ellenértékét kapja...
Ezt is át kell beszélni, hogy mi éri meg jobban, mi a fontosabb...
A kapcsolat is fontos, hisz nem minden nap talál bárki rendes társat, de a számlákat is fizetni kell...
Mióta vagytok együtt? Eddig mennyi időtök volt egymásra?
Ha jól értem az újdonság csak az összeköltözés... szóval eddig is együtt voltatok ellentétes műszakban dolgozás mellett; vagy a munkarend új?
De ettől eltekintve, az hogy kevés időtök van egymásra nem könnyíti meg az életeteket, szerintem ki tud nyírni egy jól működő, régebbi kapcsolatot is.
szerintem abszolút!
nem értek azokkal egyet, akik azt mondják, hogy legalább nem unjátok meg egymást...ha valaki így gondolkodik, minek van együtt valakivel? akit szeretek, azzal a lehető legtöbb időt szeretném tölteni, nem este hulla fáradtan 1-2órát...abszolút tönkre fogja tenni a kapcsolatot.
mi 1 evig birtuk igy együtt... pedig elötte tavkapcsolatban 4 evig ment.
aztan persze az is lehet, hogy ez is volt az oka, de mas is...
...sztem közrejatszhat....
Én ennek mindig örültem.
Ha délutános voltam, este mindig eljött elém kocsival, ha délelőttös, akkor elvitt, ha éjszakás, szintén, és reggel jött értem.
hétvégén meg sülve főve. Szerintem baromi jó. Nem mentek egymás agyára. :)
" dolgozik a két fél?" így sosem lehetnek egy egész. :))
..komolyra véve, jó esetben nem, de nem a legideálisabb az biztos.
1.5 hónapja élünk együtt, abból 3 hete teljesen ellentétes múszakban dolgozunk...gyakorlatilag nincs időnk egymásra, hétvégén sem.Sokat marakodunk azóta...szerintetek tönkrevághatja ez a kapcsolatot, ami egyébként szépen működött?
Várom a tapasztalatokat, véleményeket, köszönöm!
Dehogy.
Viszonylag kicsi az összeveszés esélye. :)
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Írj egy szót, és a szónak az ellentétét. Pl: kicsi/nagy, szép/csúnya
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?