Talált valaki barátnőt így neten? (beszélgetés)
Sziasztok!
Sokan keresnek barátnőt (köztük én is), talán könnyebb lenne, ha társaságban, többen találkoznánk, ezért arra gondoltam, hogy jó lenne egy baráti társaságot szervezni 30 éven felülieknek Budapesten. Akit érdekel, kérem, hogy írjon a barati.tarsasag30@gmail.com címre, és szervezünk egy találkozót :)
Nem itt, de találtam.
Ő az egyedüli barátnőm aki megmaradt, nagyon szeretem.
Lehet interneten is normális, hasonló embereket találni.
Hogy így? 😀
Itt a hoxán? Vagy hobbi csoportokban a neten?
Hamurapi
Azonos nemüek között kialakulhat barátság, minden más érzelem nélkül.Külön nemüek között egy ideig "barátságnak" nevezett egyoldalú szerelem,ami akár hosszú ideig is el tarthat,de előbb-utóbb megszakad,egy sérült érzelmű embert hagyva maga után!
Hamurapi
Azonos nemüek között kialakulhat barátság, minden más érzelem nélkül.Külön nemüek között egy ideig "barátságnak" nevezett egyoldalú szerelem,ami akár hosszú ideig is el tarthat,de előbb-utóbb megszakad,egy sérült érzelmű embert hagyva maga után!
Lehet valaki szimpatikus a véleménye alapján,de szerintem az nem barátság.Az egészen más dolog.
Szerintem elég ritka.
További ajánlott fórumok:
- Hajdú zerowatt típusú mosógép használati utasítását keresem, sajnos az interneten sem találtam, tud segíteni valaki?
- Hallott-e már valaki férfi betétről?Egyik ismerősöm mondta hogy van ilyen. Kerestem a neten de sajnos semmit nem találtam róla.:(
- S.O.S.! Valaki tudna nekem küldeni gyerektartásdíj megállapításáról szóló keresetlevél formanyomtatványt? Interneten nem találtam sehol sem!
- Ma találtam rá a neten a ('házilag" készített) Mitra cukorpasztára. Valaki próbálta már, jó minőségű?
- Tudja valaki mit jelent ha vizes falakkal álmodtam? Neten nem nagyon találtam meg...
- Tud valaki olcsó szállást Budapesten? A neten 3000 Ft/fő/éj-ért találtunk, három barátnőmmel mennénk fel.