Hajdú zerowatt típusú mosógép használati utasítását keresem, sajnos az interneten sem találtam, tud segíteni valaki? (tudásbázis kérdés)
Lefényképeztem a Zerowatt HT401 programtáblázatát. Innen letölthető
Allattad levő egyik táblázat sem segit?
Lehet elakad a programkapcsoló
Nekem a végső centrifugázás elött akad el/más tipus/, rá kell segiteni
Köszi, most vettem csak észre, hogy válaszoltál, bocsi:(
Nagyon kedves tőled, hogy segítettél, mégegyszer köszi!
Szia!
Megkérdeztem a lányt, és mondta, hogy a használati utasítást neki a Hajdú gyár küldte meg, tehát nem az internetről van.
Azt mondja, hogy az első rekesz a fehérítő, a második az öblítő, a harmadik az előmosás. A negyedik rekeszbe kell tenni a mosószert. (ő a dobba teszi)
A 3-as program a 60 fok, a 4-es a negyven. A programok végigmennek - a 6-os jelnél megáll, ott ki lehet kapcsolni.
A 13-as program a finommosás és ezt külön kell centrizni, de erre nem emlékszik, mert nem szokta használni, és sajnos a használati útmutatót letörölték.
Mindenesetre kérd meg a gyártól, biztos többre mész vele.
Már meg is kérdeztem a fiút akinek eladtuk, de sajnos nem tudja hová kell önteni a mosóport (gondolom nem ő mos...)
Azt mondta, hogy végül megtalálták a neten a használati utasítást, de már le is törölte...
A barátnője meg nincs itthon, ő biztos tudná a válaszokat.
Úgy emlékszem vannak rajta rajzok, esetleg, ha leírnád mik, talán beugrana.
Egyébként megkérdezem majd azt akinek eladtuk, végül is használják, tehát csak tudnak valamit :D
Az előző mosógépünk nekünk is H. zerowatt volt, és ugyanez volt a problémánk.
Később ötezerért eladtuk és utána ő is meg akarta keresni a neten, és nem találta.
Emlékezetből ajánlottuk neki a 12 és 13 programokat. Már régóta nem használtuk, csak állt a tárolóban, mi meg elfelejtettük azt a pár programot is amikkel anno mostunk.
Aki megvette tőlünk, felhívott egy szervizt és ott mondták, hogy tudnak segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Helyesírás használata internetezés közben
- Bosh WFD 1160-as mosógép használati utasításával kapcsolatban tudtok segíteni?
- Nethaus NH4510-es kenyérsütő használati utasítását el tudná valaki küldeni?
- Van valakinek Espiro Atlantic 3in1 Air babakocsihoz magyar nyelvű használati utasítása?
- Ignis awl 643 -Mosó-száritógép Használati utasitását keresem.Tud valaki segiteni?
- Olympus X-925 digitális fényképezőgép használati utasítása