Van valakinek Espiro Atlantic 3in1 Air babakocsihoz magyar nyelvű használati utasítása? (tudásbázis kérdés)
Hát köszi azért!
Igen, írtam e-mailt oda is. Bízom benne hogy válaszolnak :)
Nekem egy korábbi tipus van. De igazából hasonló. Én megvagyok elégedve vele. Talán írhatnál e-mailt ahol vettétek h nem volt benne vagy teljes máshol, ahol árulnak ilyet h küldjék már el. Sajnos fogalmam sincs ha pálca hova való...
Itt a képen nem látod esetleg?
Hát az jó lenne. Nagyjából összeraktuk, de volt a csomagban egy fém pálca szerűség, aminek két oldalán mintha akasztó lenne és tulajdonképpen rá is lehet rakni a vázra keresztben, de hogy mikor kell és pont hova rakni, az rejtély.
Érdekelne hogy a lábtartót le lehet venni, amíg csak a mózessel használjuk? Így elég idétlenül néz ki.
A sportrészt még meg sem próbáltuk felrakni rá, mert az még soká kell, meg hát elég bonyolultnak is látszott...
Amúgy te meg vagy vele elégedve?
További ajánlott fórumok:
- Hajdú zerowatt típusú mosógép használati utasítását keresem, sajnos az interneten sem találtam, tud segíteni valaki?
- Bosh WFD 1160-as mosógép használati utasításával kapcsolatban tudtok segíteni?
- Nethaus NH4510-es kenyérsütő használati utasítását el tudná valaki küldeni?
- Ignis awl 643 -Mosó-száritógép Használati utasitását keresem.Tud valaki segiteni?
- Chicco Trio S3-as babakocsihoz keresek használati útmutatót. Van ötlete valakinek?
- Kenyérsütőgép használati utasítását hol találom meg?