Találkozott már valaki a siszyd32.exe-vel?Mit lehet vele tenni? (tudásbázis)
ha sok probléma van, néha az a legegyszerűbb - kivéve, ha sok a mentési anyag, na az macerás tud lenni. örülök, hogy működik a géped.
legyen rajta
- mindig üzemelő (és automatikusan frissülő!) tűzfal,
- mindig üzemelő (és automatikusan frissülő!) vírusirtó,
és jól gondold meg, mire kattintasz, lásd msn-en kapott linkek, reklámok, felugró izébizék, emailben érkező csábító ajánlatok, letölthető csengőhangok, viagrás, kaszinós, sportfogadásos linkek. ezekből szokott a baj lenni.
Köszönöm szépen a segítséget, tájékoztatást.
Egy kedves barátom megnézte a gépet és az lett a vége, hogy újra kellett telepíteni az XP-t.(Nem csak ezzel a fránya trójaival volt baj)
Na már le se tudom írni a nevét.
Formázni nem akartam (nem is tudom)csak nyomom én ész nélkül :)
De ettől a trójaitól van az is hogy más érdekes dolgai is vannak a gépnek? Pl:a sajátgépet elemlámpával :) keresi.
Na nem kell mindjárt formázni. Nem vírus (nem tesz kárt a gépedben), hanem trójai: az internet sávszélességed 95%-át lefoglalja kéretlen levelek küldésével és fogadásával. Nem próbáltam, de többeknek működött már a kövekező letölthető irtó:
www pont superantispyware pont com per malwarefiles per SISZYD32 pont EXE pont html
(értelemszerűen a "pont" és a "per" helyére . és / kerül)
Jajj, nehogy formázd a géped!
Ezt hívjuk mi úgy informatikusok, hogy verébre ágyúval :D
Amit találtál, az nem vírus, hanem úgynevezett malware.
Első körben próbálkozz ennek a proginak a feltelepítésével:
(baloldalt kék download gomb).
Futtass egy scan-t és elvileg ez a progi le is tudja szedni. Ha azt mondja, indítsd újra a géped, csináld meg.
További ajánlott fórumok:
- Férfiak Tapasztalata találkozó
- Pécsi találkozó
- Pánikbeteg találkozót szerveznék Budapesten!
- Mennyi idő után éreztétek, hogy szeretitek a másikat? Ez pár találkozó után lehetséges?
- Mi lehet az oka annak, ha egy férfi éveken keresztül találkozóra hív egy olyan nőt, akibe nem szerelmes?
- Alsóörsi Motoros találkozóra lehet üdülési csekkel fizetni?