Férfiak Tapasztalata találkozó (beszélgetés)
Hiszen tobbszor tobbe is beszalltam...:)
Ó,Te szegény! nem akarsz inkább valamelyik női fórumba beszállni?
csak felhozom, mielott eltunne az idok homalyaban...
Nos csak nem felreismertetek???? :-)
Brizzy, legyszives Cooper menedzseleset ne hagyd abba nagyon jol esett......
Na jó, már mindent tudok!!!!
OOOOOOOO!!!!!!!!!!Ezt nem tudtam:0 Le is veszem a kezem Cooperrol:)
szia Brizzy!
nagyon szíveden viseled Cooper érdekeit, de ha Te láttad volna amit én tudok / ő egyszerre 4 nővel van 1 ágyon! / akkor nem éreznéd felkarolásra szorulónak:-))))
Cooper!
Melyik bulira?
Az egyik a Kőbányán lévő sportnapos piknik, erre itt baloldalt : Hoxa portál találkozó.
A másik a balatoni party, arra pedig a Fabatkás találkozó topikban.
nEM TUDOM, otthon van-e salsa szosz( a salsa-rol jut eszembe) de superjo, mert alacsony cukor, es zsir/ch tartalmu, nagyon jo egyeb masok helyett a virslire, es masokhoz is.
NANENENENE!!!!!!!!!!COOPER jol olvasom igazan???:)
Azt hittem mar visszahiztal es nem akarsz visszajonni!!!:)
A lanyok vigyaznak rad, neM akarnak liliomtiprok lenni, irjak..........Mit szolsz hozza, te mint a legilletekesebb????????:)
Szia Bige!
Hol lehet feliratkozni a bulira?
légyszíves iratkozzál fel a bulira!
Sziasztok!
En is imadok Salsazni! :-) es most az elet helyet egy csomo munka van elottem!!!:-(
na jó, akkor....:-))), de mindenesetre fiatal. még előtte az élet:-)
Csak neeeeeeeeem????????????Cooper es liliom,hmmmmmmmmmm:)))))))))))
imádok Salsa-zni!!!!:-))))
jaj, de nagyon kombinálsz!!! én semmi esetre sem vagyok liliomtipró!:-)
Hat igen, Cooper kenyeztetve van szo se rola....
Most akkor hogy van? Cooper az én gatyámat, Bige az ő 5 kilóját Cooper miatt......
akkor, ok,bigen nem csodalkozom, keszult cooper-re:)))))))),de viccet fereteve, azannyat!!ez igen, gratula!!!
Helló!
Tegnap néztünk salsát, de nem voltunk ott sokat. Úgy néz ki, ma megyünk egy kezdő tanfolyamra. Bige írtó jól néz ki, már -5 kg-nál tart!!!!!
Na, ja ha bige besegit....:) Igy mar balance-ban van a dolog, ugyesen elosztva...:)Elore is koszi a kepeket:)
Nagyon edzett vagyok! Bige besegít, mert megyünk salsázni, majd képeket prezentálok!:)))
Helyes,cooper csak tartsa is veled a kapcsolatot!:)Fogod birni, 2 fiu egy fiusitottra?:)
További ajánlott fórumok: