Mennyi idő után éreztétek, hogy szeretitek a másikat? Ez pár találkozó után lehetséges? (beszélgetős fórum)
A férjem nem rideg típus ! De nem mondogatta soha, hogy mennyire szeret. Nem a szavak embere. Én csak vele tudtam (volna) elképzelni az életemet, ezért ezzel nem nagyon törődtem.
Ha tökéletes férfit keresel, menj moziba !:) (Nem én találtam ki.)
Még mindig van 2- különböző választásod/lehetőséged.
1, nagyobb erővel keress.
2, adj több lehetőséget a férfiaknak h megtaláljanak.
A barátod csak őszinte volt. Én értékeltem volna, hogy nem hazudozik, ahányszor csak hallani akarod, hogy szeret. Ha igazán belezúgtál volna, nem szakítasz !
Gondolom, azóta találtál valakit, aki jobban kimutatja az érzelmeit, és ki is mondja őket. Boldog vagy ?
"normális"?
Szerintem igen, normális. Nagyon biztos vagyok abban, h a férfiak nem ismételgetik a szót közel sem olyan sűrűn mint a nők.
Én is ! Ránéztem, és úgy éreztem, itt az Igazi ! Ő lett a férjem. :)
Már nagyszülők vagyunk édes kis unokákkal. :)
Életem szerelmét már az első találkozáskor éreztem...Ő az igazi.
Erre mondják,hogy szerelem első látásra.
A szerelem módosult tudatállapot. Az agy által termelt drogok hatása alatt áll az ember, " nem normális". :)
Mindenki lehet szerelmes bármilyen korban !!! :)
De hogy próbáljak még érdemben is hozzászólni: még a huszas éveimben volt olyan hogy már össze is jöttem a lánnyal, de kellett vagy 2-3 hónap mire tényleg azt éreztem hogy szerelmes vagyok belé. Addig is szimpatikus volt, tetszett, jó volt vele lenni, de idő kellett hogy a rózsaszín köd elborítsa a fejem.
Most meg 36 évesen olyannak érzem magam mint egy zavarodott tini...
Véletlen sikerült elküldenem...
Még annyit, hogy soha nem találkoztam hozzá hasonló nővel, félek hogy elcseszem ha nagyon látja rajtam mennyire oda vagyok érte. Nagyon nem olyannak tűnik mint akit első-második randin meg lehet csókolni, nem is történt még csók. Tudom, minden ember más és más, de nagyon nem tudom hogy közeledjek hozzá...
Én nem mondanam, hogy szeretem. És nem is igazán éreztem szeretet pár alkalom után senki iránt. De akiket kérdeztem szintén azt mondták van ilyen, kíváncsi voltam mások véleményére is.
Igazából volt köztünk egy kis félreértés és akkor mondta, hogy megszeretett és nem hagyja, hogy így a semmi miatt ennyi legyen.
Látom, hogy érdeklem, ennél az alkalomnál is tisztázni akarta a dolgokat. De hát szeretet.. egyszerre ijeszt meg és örülök is neki.
Igen.
Első látásra.
Ki a fene akarna elpocsékolni 1 egész hónapot?
Nem ez a fene.
Kb 1 hónapja beszélgetünk reggeltől estig és az elmúlt héten 3x találkoztunk, ebből 2x együtt aludtunk.
Azt mondja, hogy már most kezd megszeretni, többet akar tőlem. Ez lehetséges?