Mi lehet az oka annak, ha egy férfi éveken keresztül találkozóra hív egy olyan nőt, akibe nem szerelmes? (beszélgetős fórum)
mert fóbiásak :D
Igaz, ezt a részét én se értem.... soha nem ugrottam egyből senki ágyába, és idővel úgyis kiderül egy pasi szándéka....
Orulet, hogy a legtobb ilyen tipusu forumban rgoton a forumindito hozzaszolasban felmerul a "csak szexre kell" kerdeskor.
Nekem szemelyszerint soha nem jutott eszembe, hogy egy pasinak csak a szexre kellenek - nem is volt egyejszakas kalandom, de 5 honapnal rovidebb kapcsolatom sem.
Ez miert lett a nok maniaja?
A fenét. Rosszul látod.
Nemtől függetlenül, az elérhetetlen mindig vonzóbb, és a férfiak szeretnek vadászni. És bizony vannak pofátlanabbak is, akik évekig nem veszik tudomásul, hogy a nem az nem. Persze nálad nem is annyira egyértelmű, hogy a nem az nem, mert ezt a kérdést már más fórumokon is olvastam az utóbbi hetekben. Mondd csak, miért turnézod végig a női fórumokat ezzel a témával? Inkább üljetek le a pasival és beszéljétek meg. Mondd el, hogy neked igazából ő még mindig nem közömbös, de (esetleg) félsz tőle, ha lefeküdnél vele, akkor megint fellobbanna a régi láng - és ennek a pasinak továbbra is csak szexre kellesz, de most már nagyon, mivel évek óta vágyik rád.
Trófeagyûjtô.
Éveken-évtizedeken át képes várni...
Aztán vagy sikerül, vagy nem.
További ajánlott fórumok:
- Van olyan személy az életetekben aki éveken keresztül mindig újra megkeresett?
- Ha az ember éveken keresztül 4 órára van csak bejelentve, akkor azt hogy számolják be a nyugdíjba?
- Szerintetek von valamiféle szankciót maga után az, ha valaki egy elhunyt ember telefonját éveken keresztül úgy használja, mintha élne?
- Ha éveken keresztül jóban voltunk, most miért nem méltat válaszra?
- Éveken keresztül kaptam az ívet, hogy miért nincs időm...
- Fogamzásgátló szüneteltetése! Nektek beiktatta a nőgyógyász, vagy folyamatosan szedni kellett éveken keresztül?