Ha éveken keresztül jóban voltunk, most miért nem méltat válaszra? (beszélgetés)
Egyet jegyezz meg : ha érdekelsz egy férfit, nem kell ilyeneken filóznod, mert éreznéd, hogy tetszel neki és fontos vagy ! Szóban és írásban is éreztetné.
Hagyd a fenébe azt, aki nem válaszol ! A hallgatás is válasz ! Keress mást !
Honnan tudjuk miért nem méltat válaszra? Ilyen jellem.
Sok ilyen van.
Ha csak ez a baj, majd lesz, aki még hülyébbnek néz.
Lépj tovább.
Nem te indítottál a napokban erről egy másik fórumot?
Ott se írt a pasi, mert megsértődött vagy megbántódott.
Ennyi, engedd el, ha ő már válaszra sem méltat, majd jön másik.
Soha nem volt még olyan ember az életemben, aki ennyire hülyének nézett volna. Ha fognám magam és felkeresném bármelyik ismerősömet, akivel régebben jó viszonyban voltam mind egytől-egyig reagálna és visszaírna… még azok is, akiktől nem a legszebben váltam el… ő miért nem képes pár mondatot írni.
Hogy nem érdeklem, hogy van más, bármi megtenné, hogy értsem végre meg, hogy mi van…
Tudom, hogy annyi, mert én soha nem fogom tudni elfelejteni azt, hogy válasz nélkül hagyott, ő meg nem fog engem keresni.
De kérdezem én: annyira nehéz dolog lenne megmondani, hogy mi van, maradjunk barátok, ne váljunk úgy el egymástól, hogy közben haragszunk egymásra…
Nekem bármikor írt, visszaírtam neki, foglalkoztam vele, pedig sokszor én is haragudtam rá… ezek szerint ennyire tisztel ő engem…
További ajánlott fórumok:
- Van olyan személy az életetekben aki éveken keresztül mindig újra megkeresett?
- Ha az ember éveken keresztül 4 órára van csak bejelentve, akkor azt hogy számolják be a nyugdíjba?
- Szerintetek von valamiféle szankciót maga után az, ha valaki egy elhunyt ember telefonját éveken keresztül úgy használja, mintha élne?
- Mi lehet az oka annak, ha egy férfi éveken keresztül találkozóra hív egy olyan nőt, akibe nem szerelmes?
- Éveken keresztül kaptam az ívet, hogy miért nincs időm...
- Fogamzásgátló szüneteltetése! Nektek beiktatta a nőgyógyász, vagy folyamatosan szedni kellett éveken keresztül?