Szülők! Ti mit tennétek a helyemben? Azt hiszem a lányomnak viszonya van a tanarával. (beszélgetés)
Ha lányom lenne én nem lennék "elájulva" a dologtól és komolyan leülnék a lányommal beszélgetni.Nem hiszem ,hogy a többség annyival elintézné,hogy: úgy is érettségizik pár hónap múlva...
Ez a saját véleményem.
A helyes megoldás:
TÁMOGATOD ÉS SEGÍTESZ NEKI A TITOKTARTÁSBAN
Hát, igen. Nagyon kamuszagú történet.
Egyébként valahogy mostanában jellemzővé vált.
Nagyon nem jellemző most a személyes illetve a történet szerinti bontott szülői. Online vannak a szülői értekezletek is. Persze, majd kétszer is bemegy a tanár és elmondja ugyanazt...
"A lányom kint várt, ameddig én bementem a tanáraihoz."
Akkor most szülői értekezlet volt vagy fogadóóra?
A tanárok is bementek kétszer is, ugye?
Sok sebből vérzik ez a történet.
A szívecskét jelen esetben arra értettem, hogy hirtelen mennyien értenek egyet a gondolatmenettel.
Az is egy egyfajta fokmérő (én azt gondolom, semmi többet mögé)
Azért valamit elmond a 8 szívecske a hsz-re....
Addig én sem gondoltam bele!
Én köszönöm, hogy tanulhattam valamit ma is!
Ha nem jobb jegyért akkor miért? Mama jobb jegyet érne el?
:)
Százalékot még sohasem számoltam. :)
De kíváncsian várom, hogy kapok-e választ a feltett kérdésemre. Van egy nagyon erős tippem. :D
Szerintem úgy értette, hogy nem érettségi tantárgy, tehát nincsen egyéb motivációja senkinek, mint a szex, vagy szerelem. (hallottunk már ilyenről is)
Persze ez senkit nem ment fel semmi alól, de kiderült, hogy ez a sztori kamu ahogyan van! Tehát rehet reszelni a semmit.
Há' persze ha tornát tanít akkor gerincre vághatja a tanitványát
Tessék már gondolkodni illetve olvasni
A NEMZETI PEDAGÓGUS KAR ETIKAI KÓDEXE 2015 [link]
Ha kitalált a történet, ha nem, nincs túl sok beleszólásod, és elég agybajos dolognak tartom, hogy egy 18 éves lányt, aki kb. 3 hónapon belül érettségizik, féltesz egy 25 körüli pasitól.
Vajon miről szól ez az egész?
Ha kiskorú lenne a lányod, akkor teljesen megérteném, hogy zavar, vagy ha egy kétszer idősebb pasi lenne, na de így...
Szia.
"Régi motorosként" tudhatnád, hogy az anonim felhasználók, fórumozók 4%-a válaszol a feltett kérdésekre, reagál. Ebből 2% kikéri magának, hisztizik.
Tehát maradt 2%-os, hogy választ kapj a feltett kérdésedre....:D:D
Nem te nyitottad véletlenül a 'Tanárvonzalom" beszélgetős fórumot?
Csak felmerült bennem, mert annyi mostanában az anonimok által nyitott fórum. Legtöbbjük semmitmondó téma, a fórumindító nem is jelentkezik, ideig-óráig a hozzászólók is megunják életben tartani.
Na, mindegy. Csak eszembe jutott, ha szülőire mentél, akkor mi a fittyfenét keresett ott a lányod? Azt ne mondd, hogy órája volt, hisz online oktatás van a középiskolákban. Meg bocsánat, de milyen érdekes, hogy a folyosón éppen a tesitanárjával volt. Meg ez a monogram, na ez is micsoda véletlen, hogy pont a tesitanáré. Ne haragudj, nekem ez kitalált történetnek tűnik. Mint annyi más dolog itt, a Hoxán.
Ha tévedtem, bocs.
Azt próbáld elmagyarázni a lányodnak, hogy nem előletek szülők elől kell titkolni a kapcsolatot, bennetek bízhat!
De én is azt mondom érettségiig még bírják ki mindkettőjük érdekében, akármekkora is a rózsaszín köd most.
Én sem érzem tragédiának, bár szerencsésebb lett volna a helyzet ha az érettségi után törnek felszínre az érzelmek.
További ajánlott fórumok:
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Név leendő lányomnak
- Ha kiderül, hogy a lányomnak halláscsökkenése van, mi fog történni?
- Tanácsot kérek, lányomnak mensi után 1 héttel gyógyszerszedés mellett újra megjött. ömlik, fáj 4. napja, mit tegyünk?
- 8 éves lányomnak szinte minden éjjel rémálma van!!