Szőrtelenítés, szőrtüsző gyulladás (beszélgetés)
sziasztok! nem jártam még itt.. szeretném a tanácsotokat kérni... képzeljétek el.. este érezni kezdtem hogy valami fáj a hónaljamnál.. reggel megnéztem egy icipici kis dudor van rajta, kicsit pirosos de nem nagyon.. ha nem nyúlok hozzá nem fáj,de ha felemelem a karom húzodik, és ha megnyomom a dudort fáj és kisugárzik,... valyon szürtüsző gyulaldás, vagy szörbenővés lehet?.. volt már ilyan de akkor nem volt dudor...hanem csak ujt fájt érzékeny volt pár napig szörtelenítés után..
elég kellemetlen érzés.. olyan mintha egy pattanás lenne amit nem látok..de kellemetlen...
Sziasztok! Nagy problémám a szőrtelenítés. Sajnos elég erős, és sötét színű is. Géppel szoktam gyomlálni, de akkor meg jön a szőrtüsző gyulladás. Hallottam már végleges szőrtelenítésről, csak nem tudom pontosan, hogy milyen az eljárás, és mit takar. Hogyan csinálják, és mennyiért?
Előre köszönöm a hozzászólásokat.
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Mit lehet kezdeni szőrtüszőgyulladás ellen? Már mindent kipróbáltam...
- Mivel lehet megelőzni, illetve csökkenti a szőrtüsző gyulladást intim borotva után?
- Szőrtüsző gyulladás?
- Szörtüsző gyulladásnak kinéző piros pöttyökkel mit kezdjek? Doki látta, szerinte nem gyulladás, de nem megoldás amit kinált, mert nem haszná