Mivel lehet megelőzni, illetve csökkenti a szőrtüsző gyulladást intim borotva után? (tudásbázis)
az amúgy még mi mindenre jó? hallottam, hogy megfázáskor is használ. én szülés után használtam a gátra.
egyéb tippek? előre is köszi a választ! további szép napot!
Sziasztok!
Én már éevk óta az aloe first-öt használom, közvetlen szőrtelenítés után. Nekem nagyon bevált.
Borotválkozás után,sima mezei babaolaj,próbáljátok ki.Szerintem a titka az lehet,hogy azért pattog ki ,vagy gyullad be,mert kicsit megsérül a bőrfelszín így bejuthatnak ilyen olyan dolgok,amik gyulladást okoznak.
A babaolaj,egyrészt nyugtatja a bőrt,másrészt jó ideig elfedi ezt a területet.
Nekem bevált.
intim helyen szárazon, szálirányban, új pengével érdemes próbálkozni a borotválással.
nekem legalábbis ez vált be.
A nemiszervek környékére van patikai kenőcs, de azt orvos írhatja fel.
Kátrányos az alapja, és nagyon büdös, de jó..,
Szia!
Nekem sokat segített (de még mindig nem tökéletes, ha nagyon meleg van)a Veet after care.
Ilyenkor, hogy már nincs az a nagy meleg jó, mert borotválkozás után nem viszketsz, nem irritált annyira a bőr.
Az van ráírva: krém szőrbenövés ellen, segít megelőzni a piros foltokat és irritációt.
Használható: hónaljra, bikinivonalra, lábra, de a nemi szervek környékére, perianális területre, arcra, mellre nem.
További ajánlott fórumok:
- Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van?
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Mit lehet kezdeni szőrtüszőgyulladás ellen? Már mindent kipróbáltam...
- Szőrtüsző gyulladás?
- Szőrtelenítés, szőrtüsző gyulladás
- Szörtüsző gyulladásnak kinéző piros pöttyökkel mit kezdjek? Doki látta, szerinte nem gyulladás, de nem megoldás amit kinált, mert nem haszná