Mit lehet kezdeni szőrtüszőgyulladás ellen? Már mindent kipróbáltam... (beszélgetés)
Sziasztok,
így cca 1 év távlatából véletlenül nem tud vki bővebb információval szolgálni a (18.)Wertigo által emlegetett "fekete színű, kátrányos, büdös, de hatásos" szőrtüszőgyulladás elleni krémről?
Sziasztok!
Nekem szőrtüszőgyulladásra leginkább a parajdi sószappan vált be. Szőrtelenítés előtt hámlasztásként átdörzsölöm vele a bőröm, szőrtelenítés után pedig a gyulladás csökkentése céljából újra végig megyek vele a szőrtelenített felületen. Csodákra képes... Amióta ezt használom egyáltalán nincs szőrtüszőgyulladás a bőrömön. Aki szeret hosszasan fürdőzni, a parajdi sófürdő is isteni. Nagyon olcsó (pl.a sószappan 700 Ft és fél évig is elég) és már az első használat után is látványos a változás. Egyelőre kereskedelmi forgalomban nem kapható, ha érdekel valakit, írjatok és elküldöm az elérhetőséget, ahol be lehet szerezni.
Én testápolót szoktam használni, nekem jó.
Viszont valamelyik főrumon olvastam, hogy valakinek súlyosabb esetben a barnító testápoló vált be nagyon.
hasonló gondra a gyógyszertárban kapsz ilyen fekete szinű kátránykrémet, vagymit...úgy kérd, hogy szörtüszőgyulladásra kell speciális krém, nekem anno a gyógyszertárban kevertek ki valamit 2-3 nap alatt elmúlt, és nevetséges ára volt.
fekete , büdös, de hatásos.
Szerintem sem gáz. De próbáld ki hogy luffa szivaccsal, vagy iloyen tipikus mosakodáshoz való kefével átdörzsölöd.
Illetve bőrradírozhatsz is, mert az leszedi az elhalt hámréteget, és akkor talán könnyebben kibújik a szőrszál seb nélkül.
(Peeling: tengeri só, reszelt citromhéj, olaj. Fürdés előtt száraz bőrön kell használni)
Egyébként szerintem se gáz. nyugodtan hordhatsz rövid gatyát+szoknyát.
Akinek nem tetszik,+ ne nézzen oda.
Szerintem nagyon sok nőnek ilyen a lába.
Szerintem sem komoly, de lehet, hogy a borotvával nincsen jóban a lábad. Gyanta?
Kamillás pakolás?
itt egy másik kép:( [link]
Köszönöm a segítségeket!:)
Szia!
Én Neogranormon kenőcsöt használok ilyenre és bevált.
Gyógyszertárban lehet kapni recept nélkül.
A baba popsijára is szokták kenni:)
Szia!
Mivel szőrteleníted a lábad?
Fertőtlenítettem, körömvirág krémmel kentem, napoztattam, mindent szinte kipróbáltam és nem segít semmi. A lábamon piros, néhol barna foltok vannak, én iszonyat csúnyának találom és nem tudok vele mit kezdeni:( Nektek mi vált be?
Itt egy kép a helyzetről: [link]
Nem merek így kilépni az utcára rövidgatyában vagy szoknyában:( (a lábam harmadnaposan szőrtelenítve elnézéséteket kérem)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a babaúszásról! Érdemes most el kezdeni, vagy várjunk a jobb időre? Megbetegedhet tőle a baba? Meddig van búvár reflex?
- Nagyon durván begyulladt egy szőrtüszőm! Mit lehetne vele kezdeni?
- Mivel lehet megelőzni, illetve csökkenti a szőrtüsző gyulladást intim borotva után?
- Begyulladt szőrtüsző. Mivel lehet eltűntetni, hogy ne legyen maradandó nyoma?
- Mindent elrontottam? Szerintetek van lehetőség újra kezdeni?
- Újra lehet kezdeni mindent egyik napról a másikra, ha körülöttem semmi nem változik? Hogyan?