úúú andi tudom miről beszélsz tavaly elött volt nekem is olxan de az jó dioni volt amikor bementem a sebészetre közökte az orvos h ez valamikor lehet h sz.gyulladás volt de most már tályog...felvágták azt hittem össze... magam.szóval azt mondod h nőgyógyásztól kérdezzem meg hogy mitől lehet?amugy nekem szinte folyamatosan van,csak valamikor nagyobb és jobban fáj valamikor meg csak kicsi:(
neki is úgy indult mint a szőrtüsző gyulladás, de ugye az igazából pár nap, és elmúlik. neked mióta van ez?
igazából lányok a borotválkozásnál sokat tudtok segíteni a szőrtüszőknek, ha nem szálnővekedéssel szemben vágjátok le a szört, nem lesz olyan sima, de a látvány ugyanaz :) igy nem tud benőni a szőr, mert egy minimális vége kint van a bőr felett.
lexus, a próblémád nem éppen a szőrtüsző gyulladásra mutat vissza... a nővéremnek volt egy pont ilyen problémája, ő nem foglalkozott vele, és olyan nagy lett neki, mint a kisujjamon a köröm, végül már járni alig bírt tőle. menj el nőgyógyászhoz mielőtt eltud fertőződni, és a többi. ő biztosra tudja mondani...
Sziazstok!Olyan problémám lenne hogy az alsó nemi szervemen folyamatosan megjellenk dudorok vagy minek is nevezzem.Olyan mintha szőrtüsző gyulladás lnne de mégse(szerintem).Kinyomni nem minden esetben tudom viszont piros kemény és fáj.Valakinek van valami ötlete hogy miért lehet vagy hogyan lehetne ezt megszüntetni esetleg kezelni.Borotválkozás miatt nem lehet mert már odáig fajultam hogy azt is mellőzöm:(