Szőkéknek jól szokott állni a világos vörös haj? (tudásbázis)
Beteg lettem, azért nem lehettem itt,(csak a Családom)-ahogy megígértem.
Azóta sikerült eldöntened?:)))
Szerintem a zöld Szemedhez,jól állhat mindkettő szin.
A milyen festéket használok-ezt hogy Érted?
Márkára gondolsz?
Most sajnos mennem kell, de majd még jövök...át kell adnom a gépet.
De én azt gondolva érzem azt tedd amit a TE Szíved-Lelked Gondol,Érez, Jónak-Magadnak, hiszen a Te Életed, Te hordod, s Akinek nem tetszik az nem biztos, hogy elfogadja a Döntésed...Ők a legjobb Vezetők Mindenben.-ha ez elfogadható tőlem tanácsként
Mindent már, még meg - kipróbáltam a világos tónusúaktól, a sötét árnyalatig...melírozva, satírozva, egészet, felét befestve, ferdén, hosszában, stb.
Lehet,hogy mind a kettő jól állhat, a Szemeid miatt,viszont a világos sápíthat-nem gondolod?
Fodrász volt Aki tanácsot adott esetleg?
Nekem jól állt,nekem is tetszett mind a kettő a Párom, NagyLányunk, Barátaink,szerint is.
Emberkéknek is tetszett. Akikkel dolgoztam, kiszolgáltam, mert üzletben is dolgoztam
Változtatom az árnyalatokat mai napig 57 évesen, is hol az egyiket, hol a másikat helyez(t)em előtérbe.
Mert én sem tudtam,tudok dönteni mint TE.
Bár én az elején felpróbáltam parókákat is, az én koromban volt készen a Fodrász Barátosnőmnek, hogy könnyebben dönthessek.
Milyen színű a Szemed, Arcod sápadtabb, vagy pirosodásra Vagy esetleg hajlamos, vagy Bababőrű esetleg?
Mi ezt is figyelembe vettük.
Sok Örömet a Választásodhoz...:)))
vagy nem ettől függ?
nem tudom eldönteni, hogy be merjem e festetni a hajam... pedig szeretném
További ajánlott fórumok:
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Ki miket szokott csinálni az ágyban?
- Orgazmus alvás közben.Neked szokott lenni?
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Van köztetek, aki szokott orrmosást végezni?