Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni? (beszélgetés)
Ó, te kis buta! Igen, apróra összesül, kijön belőle az összes zsír. Elég kevéske, de valamivel együtt enni finom csemege. Ilyen drága dolgot nem dobunk ki!
Világos barnára süssed hogy ne keseredjen meg.
Nem tudom mennyi a tepertő kilója, de biztos hogy 3 ezren felül van. Szoktam venni bőrös kacsahájat, abból is nagyon finom tepertő jön ki, a zsírja is finom, és biztos hogy nincs megégetve amit én sütök. Gyönyörű világos a zsírja.
Nagyon ritkán vesze, mert szintem nincs annyi hús rajta hogy megérje, munka viszont túl sok van vele.
A bőrét, kövérjét, kisütöm tepertőnek, ami készen véve nagyon drága, és ez finomabb mint a sertéstepertő. Lesz zsírja, amivel főzni tudok. A csontokból pörköltet szoktam készíteni nokedlivel, vagy olyan durum csőtésztával amit csak a LIDL-ben lehet kapni. Kis picike csőtészták.
Nyitáskor menj, talán még kapsz.
Hentes ismerős mondta, hogy covid alatt fél 11-kor már mosták ki a pultot. Bármennyit rendeltek, elfogyott korán reggel.
Aki munka után próbál vásárolni, szétnézhet a mirelit pultban. Nálunk 16-17 után kenyér sincs.
Régebben levest. Mióta ilyen népszerű lett, nem lehet kapni.
Utálok egy-egy termék után kajtatni. Ha nincs, hát nincs, van más.
Semmit,,,de nem azért mert nem finom,,csak külön nem veszek,,ha csirkéről lemarad megy a levesbe.
Anyukám imádta rántva:)))
Húslevest, ma is az fog lenni!
De lesz benne még csirkeláb is.
És lehet szárnya is.
Éppen ma vettem egy tálca farhátat. 170 Ft volt, s el lehet készíteni belőle a világ legfincsibb vacsoráját.
De az nem én leszek; megbízásból vettem. :D
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Pulykanyakból ki mit szokott készíteni?
- Ki mit szokott sütőzacskóban készíteni? Ötletek, fortélyok :)
- Van itt valaki, aki honlapokat szokott készíteni?