Orgazmus alvás közben.Neked szokott lenni? (beszélgetés)
Nekem gyakran előfordult, hogy álmomban elélvezek. Föl is kelek rá és nyugtázom magamban, hogy megint... :-)
én is szoktam arra gondolni,de jó lenne elélvezni ...
Én is el tudok élvezni csak gondolati alapon.
Inkább élőben jellemző. ;) Biztos túl mélyen alszom és nem emlékszem rá. :P
:D még jó,hogy az régebben volt :)
Régebben álmomban volt... :D :P
A volt barátnőmnek szokása volt...ritka jó érzés erre a gyönyörre ébredni
Nem tudom volt e, mert ébredés után nem emlékszek vissza mintha lett volna valami.. ( nna eztet jol leírtam )
eletben igen,de alvas kozben sosem.
Régen, serdülőkoromban. Most csak akkor, ha a párom elkezd játszadozni a szerszámommal,de akkor már vége az alvásnak. :)
nem emlékszem rá, hogy lett volna
... majd nemsokára inkább előtte ;) :)
Majdnem,de mielőtt elélvezek felêbredek..
Volt már 4-5 alkalommal. Nem kicsit lepődtem meg az elsőnél :)
volt már párszor....hmmm....isteni arra ébredni :) a legrosszabb viszont az, amikor már MAJDNEM orgazmusod van álmodban, de valami miatt felébredsz...pf...
Bizony. És milyen jó is az!
Nemrég volt az egyik tudományos csatornán egy műsor, melyben azt mutatták, milyen a nők orgazmusa, orgazmuskészsége.
MRI-vel "vették fel" a szeretkezést, vizsgálták az agyhullámokat, vizsgálták önkielégítés közben is. SŐT! megkértek egy - lehet hogy több is, de csak egyet mutattak - olyan nőt akinek könnyű az orgazmuskészsége, hogy ne simogassa magát, ne tegyen semmi mást, csak feküdjön le, s csak GONDOLJON arra, hogy milyen jó érzés az, amikor szeretkezik, orgazmusa van. 38 perc múlva elélvezett csak gondolati alapon. Így megállapították, hogy a legfontosabb szervünk itt is az agy.
Tudom, orvosom is ezt mondta, nameg, hogy ne aggódjak, mert ha nincs gond, akkor az orgazmustól semi baj nem lesz. Bár nekem a terhesség elott is volt, csakhát most ez a kihagyás...
Nade azóta rendben vagyunk és minden visszatért a normál kerékvágásba. Picurim rendben, szépen gombolyodunk. Mostanában megint ritkábban az orgazmusos álmok :-)
terhessegben ez teljesen "normalis", hiszen verboseg lesz odalent. Viszont nagyon nem ajanlott, mert orgazmuskor osszehuzodik(hat) a meh, ami nem feltetlen jo a terhesseg korai szakaszaban
:DDDD
akkor az egy oraval mar kapcsolatrol is beszelhetek! :D